Pe 1 septembrie 2015 start-up.ro pornea la drum ca un proiect care dorea să aducă în atenția publicului startup-urile de tehnologie din România. Erau câteva și atunci, dar piața încă nu se dezvoltase foarte mult. Împreună cu antreprenorii din România ne-am dezvoltat și noi, iar start-up.ro e astăzi o platformă completă care scoate în față antreprenori tineri din tehnologie și nu numai, care vorbește despre educație financiară, care conectează antreprenori și specialiști.

Luni, 6 septembrie 2021, pentru că facem 6 ani vă facem o invitație pentru o întâlnire virtuală în care să ne amintim cele mai bune momente din acești ani, dar și cele mai complicate. Vrem să avem alături de noi antreprenori despre care am povestit, antreprenori despre care vom povesti, dar și cititorii care ne urmăresc zi de zi. Gazde vom fi noi, echipa start-up.ro: Oana Coșman, Florin Cașotă, Octavian Palade, Vlad Andriescu.

În plus, pentru că între 23 și 26 septembrie organizăm ediția a 7-a a taberei de antreprenoriat Startup Your Life, în timpul transmisiunii aniversare vom avea oferte speciale pentru participarea la tabără pentru cei care vor să ni se alăture în 4 zile de distracție, învățături, networking și dezvoltare de business.

Poți să te înscrii deja la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life 2021 - Back in Business pe site-ul unde vezi și programul acesteia.

Ce facem la întâlnirea aniversară virtuală?

Luni, 6 septembrie, la ora 18.00 vom fi live pe pagina de Facebook start-up.ro, dar și pe Zoom, într-un meeting unde vrem să invităm oameni care ne-au fost alături în toată această perioadă, despre care am scris, despre care am povestit sau pe care i-am întâlnit la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life.

Vom „depăna” amintiri din cei 6 ani, momentele cele mai mișto pe care le-am avut, ideile bune și ideile proaste, proiectele care au ieșit și cele care au eșuat, interviurile cele mai bune, dar și cele care nu au funcționat așa cum trebuie.

În plus, pentru că vrem să oferim ceva comunității care ne-a ajutat să ajungem până aici, în timpul transmisiunii vom avea practic o sesiune de live shopping, în care cei care vor să fie alături de noi la tabăra Startup Your Life 2021 - Back in Business vor avea reduceri speciale. Adică de 6 ori câte 6% - 36% din costul biletelor de la tabăra de antreprenoriat, la care se adaugă, drept bonus, și două articole publicate pe start-up.ro despre afacerea lor existentă sau viitoare oricând vor dori ei, articole scrise de echipa start-up.ro și care valorează 2.000 de euro + TVA în prețul lor de catalog.

Dacă dorești să te alături întâlnirii virtuale, poți urmări pagina noastră de Facebook sau să dai join pe Zoom, luni, 6 septembrie, la acest link.

De asemenea, în timpul sesiunii aniversare la 6 ani de start-up.ro, vom deschide invitațiile și către o sesiune virtuală de pitching, unde business-urile pe care nu le știm încă vor putea să ni se prezinte pentru a putea scrie despre ele ulterior.

Cele mai interesante business-uri vor fi selectate și, ulterior, vor înregistra un live pitch cu echipa start-up.ro, ce va fi publicat într-un articol pe larg despre afacerea respectivă.

Cifrele start-up.ro în 6 ani

Au fost șase ani plini în care, ca mulți alții, am trecut prin extaz și agonie. Am crescut, ne-am pus în aplicare cele mai ciudate idei pe care le-am avut, am cunocut oameni interesanți și ne-am așezat în peisajul media pe nișa startup-urilor și antreprenoriatului. În același timp, am trecut prin lockdown, work from home și momente de spaimă.

În toți acești 6 ani am adunat câteva lucruri: materiale, evenimente, nominalizări, premii, fire grizonante de păr. Cam așa arată cifrele noastre:

 • 16.290 de articole
 • 6 tabere de antreprenoriat Startup Your Life organizate
 • 6 nominalizări ale proiectelor editoriale la Webstock Awards
 • 2 nominalizări la Romanian PR Award
 • Am dezvoltat o platformă ce conectează antreprenorii cu specialiștii, biztool.ro
 • Peste 1.300 de interviuri și materiale despre startup-uri de tehnologie din România sau cu fondatori români
 • Peste 500 de materiale cu tineri antreprenori din domenii non-tech
 • 2 ediții de Infinite Review - transmisiune live de 12 ore cu unboxing live de produse tehnologice
 • Peste 300 de review-uri la gadgeturi
 • Peste 589 de newslettere trimise către comunitatea start-up.ro
 • peste 6.100 de oameni care ne urmăresc pe LinkedIn
 • 39.999 de oameni care ne urmăresc pe Facebook