StartCo este prima platformă digitală din România construită special pentru nevoile antreprenorilor și freelancerilor moderni. Soluțiile StartCo scapă antreprenorii de drumuri la instituții sau la contabili, de hârtii, formulare și dosare cu șină. Platforma se adresează atât celor la început de drum cât și celor care au deja un business și caută o modalitate mai simplă de a-l gestiona din punct de vedere contabil și juridic.

Pentru aspiranții la antreprenoriat și freelancing, StartCo are următoarele soluții digitale:

Înregistrarea unei firme la Registrul Comerțului - indiferent de forma legală (SRL sau PFA), îți poți deschide o firmă direct din aplicația StartCo, fără să mergi la insituții și fără să îți bați capul cu procedura și actele necesare, în doar câteva zile.

Servicii de contabilitate online - ai un contabil dedicat cu care colaborezi exclusiv prin intermediul platformei StartCo. Acolo încarci actele lunar, ai evidența contabilă, vezi taxele de plată și comunici cu contabilul în timp real.

Facturare online - modul oferit gratuit, pe timp nelimitat, indiferent de numărul de facturi emise.

Antreprenorilor și freelancerilor cu afaceri existente, StartCo le vine în ajutor cu:

Înregistrarea oricărei modificări la Registrul Comerțului - indiferent dacă ai un SRL sau un PFA, poți modifica orice aspect din firma ta (denumire, sediu, asociați, activități, etc.) 100% online, fără drumuri și timp pierdut la instituții, direct din platforma StartCo.

Servicii de contabilitate online - în loc să mergi lunar la contabil cu un dosar plin de acte, ai toată evidența contabilă accesibilă ușor și în orice moment din platforma StartCo, rapoarte în timp real despre situația financiară a afacerii tale și o comunicare simplă și centralizată cu contabilul tău dedicat.

Facturare online - modul oferit gratuit, pe timp nelimitat, indiferent de numărul de facturi emise.

StartCo este pe piață încă din anul 2019, când activa sub denumirea FirmeON. Noul nume - StartCo - face parte dintr-un proces mai amplu de rebranding și poziționare în piață ca soluție digitală pentru freelanceri și antreprenori ce are la bază tehnologii de automatizare a proceselor birocratice repetitive. StartCo contribuie astfel la eliminarea barierelor ce stau în calea dezvoltării mediului antreprenorial prin înlocuirea proceselor stresante, costisitoare și consumatoare de timp cu proceduri simple și rapid de parcurs, la costuri foarte mici.