Acceleratorul Techstars Toronto a avut loc în 2018 și a sprijinit lansarea a 10 companii de tehnologie axate pe mai bune domenii, inclusiv AI, tehnologie în alimentație, realitate virtuală, servicii financiare, tehnologie în construcție, întreprinderi SaaS. Acestea au reușit să atrag investiții totale de peste 10 milioane de dolari.

Balance, unul dintre startup-urile acceptate în program, are printre fondatori și un tânăr român, George Bordianu, absolvent de master la Universitatea McGill din Canada şi licenţiat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Balance oferă o modalitate sigură și simplă de a cumpăra, deține și tranzacționa cu active de criptomonede.

Cei care intră în programul de accelerare Techstars primesc 18.000 de dolari la început, acces la resursele Techstars pe viață, un program de mentorat intensiv de 90 de zile și acces la rețeaua de alumni și mentori de 5.000 de persoane. În schimb, Techstars preia 6% din companiile care intră în program.

Iată celelate echipe acceptate la Techstars Toronto

Eddy Travels este un asistent de călătorie care te ajută să găsești cele mai bune oferte de zboruri și oferte de hotel în aplicații populare precum Facebook Messenger, Slack, Rakuten Viber și Telegram.

Envoi ajută retailerii care vor să răspundă cererii consumatorilor pentru livrarea în aceeași zi, printr-o rețea de șoferi.

Inkblot folosește algoritmi de matching pentru a conecta clienții cu cei mai eficienți consilieri în sănătate mintală sau life coach, în funcție de nevoile și preferințele lor.

Koomi este primul sistem Point-of-Sale realizat special pentru linii de producție, consumatori și clienți în mișcare și pune accent pe consolidarea comenzilor online, mobile și comenzi normale.

Kora este o soluție online de plată transfrontalieră care utilizează tehnologia de ultimă oră (inclusiv Blockchain) pentru a reduce costurile de remitere, crescând, în același timp, viteza plăților individuale și de afaceri către și în interiorul Africii.

Madlipz este o aplicație de dubbing/ subbing care își propune să fie cea mai nouă platformă de parodie, disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android, unde utilizatorii vorbesc (și dub) în 80 de limbi diferite.

Moregidge oferă brokerilor de credite ipotecare, agenților imobiliari, evaluatorilor și solicitanților instrumentele de care au nevoie pentru a-și dezvolta afacerea.

Proof încurajează și ajută guvernele să renunțe la hârtie și să treacă la digitizarea formularelor, îmbunătățin și deciziile politice cu ajutorul datelor.

Velocia este o rețea deschisă pe bază de loialitate deschisă pentru servicii integrate de mobilitate și transport, bazându-se în parte pe tehnologii descentralizate, cum ar fi blockchain, pentru a-și îmbunătăți funcționalitatea. Velocia reunește participanți din mobilitate, astfel încât utilizatorii, furnizorii de servicii și alte părți interesate pot interacționa direct.

Techstars Toronto lansează ediția 2019 a programului de accelerare, unde alte 10 startup-uri din toată lumea urmează să beneficieze de mentorat și finanțare. Acestea vin din domenii precum turism, criptomonede, mobilitate, restaurante cu servire rapidă, plăți transfrontaliere, administrație, logistică, entertainment, servicii financiare și sănătate mintală.