Patru fondatori de startup-uri tech cu potențial vor urca pe scena TechHub Bucharest joi, 1 noiembrie, începând cu ora 18:30, pentru a prezenta produsele la care lucrează și oportunitățile de carieră existente în echipele lor. Printre pozițiile disponibile în cadrul evenimentului se numără Chief Marketing Officer, Account Manager, Support Representative, Online Marketing Expert sau JavaScript Developer.

Startup-urile care vor participa la această ediție a Startup Matchmaking sunt:

  • Gloria Food, un sistem de preluare comenzi online pentru restaurante. Companie înființată de Oliver Auerbach în urmă cu 5 ani la TechHub Bucharest, Gloria Food permite restaurantelor să își creeze meniul online și să implementeze un formular de plăți. Echipa Gloria Food a crescut de la 1 la 12 angajați și este în căutare de noi colegi;
  • Green Horse Games este un grup talentat de oameni care împărtășesc viziunea de a livra experiențe excelente în lumea jocurilor, care contectează oameni din întreaga lume. Creatorii titlului Liga Ultras, Green Horse Games lucrează la dezvoltarea de noi jocuri și este în căutare de JavaScript Developer si Social Media Specialist;
  • Minutizer dezvoltă tehnologie prin care oamenii pot să încaseze bani pentru timpul și cunoștințele lor și are o strategie de creștere verticală și orizontală. Adresând numeroase industrii precum tele-medicină, adult-tech, ezoteric sau sport-tech, compania se auto-finanțează și are în prezent peste 250.000 de utilizatori și o cifră de afaceri de câteva milioane de dolari pe an. Membrii echipei beneficiază de program de lucru flexibil, remote sau în spațiul de co-working, călătorii de afaceri în EU, US și America de Sud, precum și de acțiuni și teambuilding-uri în afara companiei;
  • TalentBrowse este o platformă de recrutare IT care propune angajatorilor candidați deschiși să primească oferte de muncă, fiind deja validați de agențiile de recrutare. Talentbrowse a obținut o investiție de 100.000 euro de la fondul de investiții Gap Minder pentru a se extinde pe piața din Germania. Pentru asta au nevoie să își mărească echipa cu 3 noi colegi, orientați către rezultate și dornici să contribuie la creșterea TalentBrowse. Aici poți afla mai multe despre românii care îți aduc un IT-ist la ușă ca să-l angajezi.

Startup Matchmaking se adresează persoanelor care vor să afle mai multe despre oportunitățile de carieră în ecosistemul startup-urilor în tehnologie din București, să înțeleagă mai bine ce înseamnă să lucrezi într-un anumit startup, de la fondatorii și echipa acestuia, dar și să exploreze opțiunile lor de carieră prin programarea de interviuri și discuții cu profesioniști în domeniu și fondatori de startup-uri.

”Ecosistemul startup-urilor în tehnologie din București a crescut considerabil în ultimii ani. Din ce în ce mai multe startup-uri cu sediul în București sunt astăzi în căutare de profesioniști, iar interesul pentru oportunități de carieră în domeniu este în creștere. Prin Startup Matchmaking ne propunem să aducem față în față startup-uri care recrutează și profesioniști cu experiență, în căutarea unei noi provocări profesionale. Ne dorim să rezolvăm astfel două probleme: atât dificultatea startup-urilor de a găsi oamenii potriviți care să le completeze echipele, cât și provocarea profesioniștilor în domeniu de a găsi oportunități potrivite pentru ei.”, a declarat Daniel Dragomir, cofondator și CEO TechHub Bucharest.

Aplicațiile se realizează online pe site-ul TechHub până pe 28 octombrie, iar persoanele selecționate vor fi invitate să participe la eveniment. Procesul de selecție va fi realizat de echipa TechHub Bucharest, în colaborare cu startup-urile care participă la eveniment, iar finaliștii vor primi rezultatul procesul de selecție pe email 30 noiembrie.