Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Start-Up Nation 2018/2019 - Întreabă orice specialistul

Tot pentru a-i ajuta pe cei care vor să-și depună dosarul pentru fondurile de la Start-Up Nation, pe 23 ianuarie 2019, începând cu ora 10:30, vom face un Q&A cu Silviu Drăgănescu, fondatorul Cilv Consulting, o agenție specializată pe acest program de finanțare guvernamentală. Vom încerca să facem un ghid complet pentru Start-Up Nation 2018/2019.

Mai aveți timp până pe 12 februarie să depuneți dosarul pentru Start-Up Nation, ediția 2018-2019, iar cei care au încă nelămuriri sau au nevoie de ajutor pentru realizarea documentației ne pot adresa întrebări la finalul acestui material sau live, pe Facebook, în timpul sesiunii Q&A pe care o vom avea miercuri, pe 23 ianuarie, de la ora 10:30, cu Silviu Drăgănescu, fondatorul Cilv Consulting.

Ora transmisiunii în direct: 23 ianuarie, ora 10.30

Înscrierile în cadrul programului Start-Up Nation au început pe data de 27 decembrie 2018, iar antreprenorii interesați au la dispoziție 30 de zile lucrătoare pentru a-și depune dosarele și pentru a avea acces la finanțarea în valoare de 200.000 de lei pe care o pune la bătaie guvernul român.

Vrei să înființezi o firmă pentru a accesa fondurile de la Start-Up Nation 2018/2019 și nu știi care sunt domeniile de activitate acceptate în această sesiune? Vrei să știi care este contribuția proprie pe care trebuie să o ai pentru a accesa Start-Up Nation, sau ce ai de făcut până primești banii?

Pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și toate întrebările care ți se par utile pentru a ști ce ai de făcut ca să accesezi programul Start-Up Nation 2018/2019 și să ai o șansă să primești banii și vom încerca să-ți oferim răspunsuri pentru toate nelămuririle în timpul emisiunii. La final, întrebările și răspunsurile vor fi rezumate într-un articol pe start-up.ro.

Ai o întrebare? Las-o mai jos sau pe Facebook-ul nostru. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele miercuri, 23 ianuarie, de la ora 10:30. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.

Intră pe Facebook start-up.ro pentru a urmări miercuri, pe 23 ianuarie, la ora 10:30, Q&A-ul cu Silviu Drăgănescu.

Ne găsești pe YouTube aici.