PayPoint România își extinde portofoliul de plăți pentru întreținere și anunță semnarea unui parteneriat cu Deskis Solutions.

Serviciul se adresează partenerilor Deskis Solutions, firme de administrare imobile care folosesc platforma Deskis pentru gestionarea activităților specifice asociațiilor de proprietari. În urma acestui parteneriat, locatarii imobilelor ce fac parte din portofoliul unei firme de administrare imobile parteneră Deskis Solutions și care a optat pentru activarea plăților prin PayPoint, își pot plăti de acum facturile de întreținere prin intermediul celor peste 11.700 de puncte de plată PayPoint din întreaga ţară.

Efectuarea unei plăţi se realizează simplu, sigur şi rapid. Locatarul merge într-unul din magazinele partenere PayPoint cu notificarea de plată ce conține cod de bare sau cu un cod unic pentru plată alocat fiecărui apartament în parte; vânzătorul scanează codul de bare sau introduce manual codul unic, încasează banii în numerar şi îi înmânează clientului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei (data, suma, furnizorul etc.). Modalitatea de plată oferită de PayPoint este extrem de sigură şi rapidă, iar consumatorii nu plătesc niciun comision suplimentar, accesul la sistemul PayPoint nefiind condiționat de cumpărături în magazin.

„Plățile pentru întreținerea locuinței sunt un segment important pentru noi, deoarece ne ajută să fim mai aproape de îndeplinirea promisiunii pe care am făcut-o consumatorilor, aceea de a-i ajuta să rezolve toate plățile din gospodărie cu un singur drum. Ne bucurăm să anunțăm un nou parteneriat cu un jucator din acest domeniu și suntem convinși de succesul acestuia. Totodată, avantajele binecunoscute ale sistemului PayPoint – simplu, sigur și mai ales gratuit – vor fi apreciate de consumatori, care vor economisi și mai mult timp plătind și întreținerea la magazinul lor PayPoint”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

„Platforma de administrare profesională Deskis este creată pentru a minimiza costurile și a crește eficiența tuturor entităților implicate. În situația de față, prin parteneriatul cu PayPoint dorim să oferim proprietarilor independența și siguranța achitării cotelor de întreținere”, a declarat Adrian Mușat, Director Executiv Deskis Solutions.

Pe lângă plata întreținerii, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități (gaz, apă, electricitate etc), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Vezi aici toate serviciile și utilitățile pe care le plătești fără cash în România.