Știi ce ar trebui să schimbi pentru ca afacerea ta să meargă mai bine? Joi, 23 februarie, începând cu ora 18, Ingenius Hub invită antreprenorii la o discuție despre managementul schimbării. Evenimentul se adresează fondatorilor de startup sau tinerilor care aspiră la statutul de antreprenor, freelancerilor, persoanelor care au o idee de afacere și au nevoie de un imbold pentru a o transforma în realitate.

schimbare change management antreprenor startup business

Atunci când o iei pe calea antreprenoriatului multe lucruri se schimbă și ar trebui să fii receptiv la schimbări ce vin din toate direcțiile. Tocmai de aceea, ajungi să schimbi, de obicei, mult mai multe decât spui la început că ești dispus să faci. Nu mai este suficient să știi tot ce fac clienții și competitorii tăi pentru a te putea adapta, ci chiar schimbări din domenii ce nu au nicio legatură aparentă cu afacerea ta pot schimba așteptările clienților.

În cadrul evenimentului de Change Management găzduit de Ingenius Hub, Mihai Chiratcu, mentor în cadrul hub-ului, va modera discuția despre nevoia de schimbare la început de drum în antreprenoriat și va iniția antreprenorii în utilizarea modelului ADKAR – va discuta despre domenii flexibile la schimbare precum sales, business developement și customer service.

Vor fi alaturi antreprenori care vor povesti despre schimbările la care trebuie să se aștepte un fondator de startup aflat la început de drum. Vor împărtăși sacrificiile făcute, cum au reușit să optimizeze anumite procese și ce rezultate au avut.

Ce vei afla în cadrul evenimentului StartUp Right – Change Management For Startups?

Awarness: Ce trebuie să faci pentru a conștientiza nevoia de schimbare la început de drum antreprenorial.

Desire: Cum transformi dorința de schimbare în rezultate pozitive care să contribuie la creșterea profitabilității firmei.

Knowledge: Cum acumulezi cunoștințele necesare pentru a face schimbarea necesară.

Ability: Cum transformi nevoile, dorința și cunoștințele într-un obicei astfel încât schimbarea să nu fie doar un demers punctual.

Reinforcement: Care sunt metodele care te vor ajuta să nu te impiedici de obstacolele apărute în calea schimbării.

Taxa de participare în cadrul evenimentului StartUp Right – Change Management For Startups este de 59 de lei (dacă te înscrii până miercuri, 22 februarie) sau 79 de lei (în ziua  evenimentului).

Rezervă-ți acum un loc, trimițând un e-mail la adresa office@ingenius-hub.eu  cu datele tale de contact sau completează formularul https://goo.gl/forms/cg43bUIzEoadurjJ3