Archbee e un startup fondat în 2019 de Dragoș Bulugean și conectează developerii cu echipe de produs non-tehnice din companii. Funcționează practic ca un Slack pentru conexiunile dintre programatori și echipele de produs, ca să urmărești proiectele mai bine.

Practic, documentația, așa cum este numită această parte în zona de tehnologie, e de multe ori lăsată neorganizată pe măsură ce startup-urile sau companiile vor să lanseze mai rapid. Cu toate acestea, documentația organizată bine a arătat în timp că permite rezolvarea mai rapidă a proiectelor.

Archbee a fost construit de programatori pentru programatori și le permite să-și eficientizeze munca și documentația. Practic, ei vor să construiască unealta numărul 1 pentru programatori și echipe tehnice, atât pentru folosirea internă, cât și în colaborare cu clienții.

Am scris pe larg despre Archbee în acest material din 2019.

Archbee a fost în cohorta de vară 2021 a acceleratorului Y Combinator. Cu ajutorul finanțării ei vor să construiască mai departe produsul, să ajungă la clienți și să înbunătățească feature-urile de documentare. Pe lângă cele trei fonduri de investiții, Y Combinator a susținut startup-ul în momentul intrării în accelerator.

La 24 de luni de când s-au lansat pe piață, în 2021, Archbee avea peste 100 de clienți, inclusiv companii finanțate de investitori mari, așa cum ar fi ChartHop (Andreessen Horowitz) sau Epsagon (Lightspeed Venture Partners). Veniturile au crescut cu 20% de la loună la lună.