Cu tehnologia creată de MissionCritical companiile vor putea complementa forța de muncă umană cu forță de muncă digitală accesibilă sub forma roboților software reutilizabili.

“Tratăm cea mai importantă problemă a industriei de RPA tradițional - investiții ample și un orizont de timp incert până în momentul în care eficientizarea proceselor începe. Așteptările clienților sunt total diferite, aceștia își doresc să poată automatiza procese de business într-un timp scurt iar modelul nostru de business vine în ajutorul acestora, accelerând utilizarea roboților software în companii”, spune Mario Popescu, CEO MissionCritical.

„Asistăm la o schimbare dramatică a procesului de muncă așa cum îl știam până acum. Companiile vor supraviețui prin eficientizarea proceselor adaptându-se din mers și punând la treabă în mod cât mai eficient și creativ toate resursele: umane și digitale. Bariera digital - nedigital este din ce în ce mai subţire. Ca să supravieţuieşti trebuie să foloseşti tehnologia.”, a precizat Călin Fusu, CEO Neogen.

„Viziunea noastră este să eficientizăm și să automatizăm procesele de lucru ale companiilor. Bazându-ne pe Machine Learning și Artificial Intelligence, deschidem drumul unei noi industrii, mai simplu de înțeles, care va revoluționa modul în care noi oamenii suntem obișnuiți să muncim.” George Haber, partener și membru al board-ului MissionCritical, responsabil de dezvoltarea companiei în Asia și US.

Roboții MissionCritical lucrează pentru companii locale și internaționale precum Ana Hotels, Hilton, Marriott, Xerox. MissionCritical are parteneriate strategice cu Bitsoft, Bittnet, Microsoft și Neogen, iar compania este evaluată la peste 5 milioane de euro după această rundă de finanțare.

Mission Critical a fost printre startup-urile finaliste la competiția UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Citește mai multe aici.

Mission Critical este un startup de procesare robotică automatizată care oferă servicii de automatizare pentru task-uri repetitive și au aplicații pentru industria hotelieră, unde au implementat soluții de management a buletinelor și documentelor personale, dar și pentru SAP și Oracle.