Startup-ul din București, deja recunoscut ca unul dintre startup-urile tehnologice cu cea mai mare creștere din regiunea Europa Centrală și de Est, este unul dintre finaliștii competiției.

Bunnyshell este un startup românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, atât de esențiale pentru dezvoltarea rapidă a unei companii. Fondată de Alin Dobra, CEO, și Roxana Ciobanu, CTO, Bunnyshell a strâns aproximativ 2 milioane de dolari până acum. Finanțările au venit de la Early Game Venture și alți angel investors. Bunnyshell, platformă specializată în managementul și automatizarea infrastructurii cloud, funcționează deja pe marile platforme de infrastructură, având parteneriate cu companii din domeniu precum Amazon Web Services, Microsoft Azure, Upcloud, Linode și Cloudflare.

Piața furnizorilor de infrastructură cloud a crescut spectaculos de când Amazon a intrat pe această piaţă în anul 2006, dar investitorii nu au putut să investească în companii de cloud computing.

Global Startup Awards (GSA) selectează și premiază anual pe cei din industriile lor regionale de tehnologie sau web care au demonstrat că au afaceri și servicii remarcabile. GSA va dezvălui câștigătorii pe 17 noiembrie la Copenhaga.

„Suntem onorați să ne alăturăm unui astfel de concurs și fericiți că ne-am adresat publicului global pentru a ne promova misiunea vitală de a schimba lumea făcând cloud-ul accesibil”, spune Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

Mai multe detalii despre povestea Bunnyshell poți afla din acest articol.