Startup-ul românesc Pluria, lansat în 2020, este un agregator de spații flexibile care facilitează modul de lucru hibrid, cu operațiuni în plan internațional, cu peste 350 de spații de lucru flexibile în rețea și o prezență importantă în mai multe țări din Europa și America Latină.

Platforma a fost deja adoptată de către 150 de lideri din industrie din România, Europa și America Latină, fiind preferată de companii din industria de IT, banking și servicii profesionale.

Reinventarea modului de lucru

Soluția este concepută pentru a aduce echipele împreună, oferindu-le acces la o rețea de spații de lucru atent selectate, cum ar fi hub-uri de coworking, lounge-uri de hoteluri și cafenele, în care angajații pot lucra împreună într-un mediu de lucru care încurajează productivitatea.

„Vom folosi investiția pentru a ajuta mai multe afaceri să rezolve dilema muncii hibride – a aduce echipele împreună și a le oferi un model de lucru flexibil. Estimăm să ajungem la 600 de spații de lucru până la finalul anului 2023, din care peste 100 în România”, a comentat Andrei Crețu, CEO și co-fondator al Pluria.

În România, companiile care folosesc Pluria pot rezerva spații flexibile în 12 orașe din țară (București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara), accesând birouri individuale, birouri private și săli de ședințe în peste 500 de spații de lucru din toată rețeaua internațională.

Pluria a inovat modelul de lucru hibrid, oferindu-le companiilor posibilitatea de a pune la dispoziția echipelor remote spații de birouri și săli atent selecționate, pe care angajații le pot rezerva direct din aplicația mobilă. Angajatorii au astfel un avantaj valoros în a reține și a atrage talente, oferindu-le libertatea de a lucra din spații flexibile, complementar la munca de acasă și cea de la birou.

Startup-ul de tehnologie intenționează să extindă adoptarea soluției sale în rândul companiilor din Europa de Est și America Latină, dezvoltând tehnologia pentru a conecta companiile, angajații și furnizorii de spații de lucru.