În rândurile de mai jos, vom înșirui cele mai eficiente și mai puțin costisitoare modalități prin care îți poți promova business-ul și produsele. În detaliu despre acestea se va vorbi la tabăra Startup Your Life, organizată între 17 și 20 mai, în Poiana Brașov.

Cumpără de aici un bilet pentru tabăra Startup Your Life. Mai avem câteva locuri disponibile.

1. Pagina de Facebook

Având în vedere că rețeaua socială Facebook a acaparat întreg globul - și aproape întreg internetul - nu prea poți spune despre tine că ai o prezență în online dacă nu ai și o prezență pe platforma creată de Zuckerberg.

O pagină de business te poate ajuta să atingi un public numeros, dar e bine să ții cont de câteva lucruri - comunicarea trebuie să fie prietenoasă, imaginile trebuie să fie reușite, iar textele trebuie să aibă un impact puternic. Dacă ții cont de aceste reguli, oamenii vor reacționa la postările tale, iar asta le va propulsa și newsfeed-urile altor persoane.

Pe lângă acest trafic organic, ai putea, cu o minimă investiție, să ajungi și la mai mulți oameni, folosind opțiunile de promovare plătită. Despre acestea vei învăța mai multe în cadrul taberei Startup Your Life.

2. SEO

SEO vine de la Search Engine Optimization, adică optimizarea unui site web și a conținutului de pe acesta pentru motoarele de căutare. Cu cât site-ul tău e mai bine optimizat, cu atât cresc șansele de a apărea printre primele rezultate atunci când cineva face o căutare.

De ce e asta important? Pentru că 64% dintre click-urile pe care le fac oameni pe Google ajung pe primele 4 rezultate. Numai 1% dintre persoane ajung pe cea de-a doua pagină.

O strategie SEO bine pusă la punct și un site optimizat cum trebuie te poate aduce în vizorul potențialilor clienți și te poate ajuta să îți întârești brandul.

3. Comunicarea cu presa

Vrei să te promovezi unui public mare deodată? Vorbește cu noi! Adică cu presa. Să îți prezinți afacerea unui jurnalist este ca și cum ți-ai prezenta-o unui potențial investitor. Iar dacă știi să o faci bine, avantajele pot fi multe.

Poți ajunge la un public la care nu ai ajunge în alte metode (cel puțin nu fără bani), te poate ajuta la SEO și îți poate face părinții mândri. Cum faci un pitch în fața unui jurnalist? Afli de la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life.

Cumpără de aici un bilet pentru tabăra Startup Your Life. Mai avem câteva locuri disponibile.