Later Edit, 2 august: Locurile Early Bird s-au epuizat. Poți comanda în continuare locuri la tabără, în camere single sau double. Detalii ai aici, la linkul către Startup Your Life.


Startup Your Life - Autumn Edition este a doua ediție a taberei de antreprenoriat organizată de start-up.ro, în care participanții, fie că sunt ei antreprenori aspiranți, proprietari de mici business-uri sau angajați care vor să-și dea demisia din corporații, descoperă lucrurile de bază de care au nevoie la începutul business-ului lor. Timp de trei zile, cu ajutorul workshop-urilor și discuțiilor cu trainerii, participanții vor căpăta un kit de cunoștințe teoretice și practice de bază pentru dezvoltarea afacerii.

Dacă vrei să participi la tabăra care va avea loc la începutul lunii octombrie (vom anunța în curând locul și data exactă), mai este doar încă un singur loc disponibil cu o reducere de 25%. De asemenea, cu ajutorul feedback-ului din partea celor care au fost la prima ediție, oferim de astăzi, pe site-ul taberei Startup Your Life, două tipuri de bilete, în funcție de cameră.

Pentru un loc într-o cameră dublă, cu pat twin (două persoane în cameră), prețul rămâne același ca până acum: 299 de euro (dacă achiziționezi unul dintre cele două bilete early bird rămase te va costa doar 225 de euro). Pentru un bilet într-o cameră single prețul integral este de 399 de euro, iar cu ajutorul reducerii early bird prețul este de 299,25 euro. Profită acum de reducere.

Cum a fost la prima ediție?

Și la ediția de toamnă vei avea workshop-uri care să te ajute să înțelegi pașii de lansare a unui business și administrarea sa.

Tudor Iacob a fondat NativeBox imediat după facultate cu doar 6.000 de euro. Cine ar fi crezut că un business care ambalează mixuri de semințe ar putea avea succes. Tocmai pentru că a pornit cu fonduri puține și a avut o creștere constantă, Tudor e cel mai potrivit om pentru a-ți vorbi despre cum să lansezi o afacere.

De asemenea, vei afla cum să te prezinți pe tine și afacerea ta în diferite contexte. Public speaking vom face cu toții, iar Gabriela Bejan de la How to Web are un workshop interactiv pe această temă. Ana-Maria Udriște a început ca avocată, dar s-a extins ca antreprenor, cu două business-uri: Avocatoo și Jurio. Ea va vorbi despre ce tip de firmă să alegi, cât de importantă este înregistrarea mărcii și cum te protejezi.

Doina a participat la prima tabără. Află ce a avut de spus în video-ul de mai jos.

Adăugăm traineri pe parcurs și vrem să facem experiența taberei una care să ajute pe viitor. La noi, faptul că nu ne place bullshit-ul nu este un bullshit. Așadar, mai avem doar două locuri disponibile din perioada early bird. Așa că profită și tu și hai la tabără cu noi.

Abonează-te la start-up.ro ca să primești vești despre ultimele detalii privind tabăra. Vom reveni cu vești, în curând, despre cazare, noi traineri, conținut și parteneri pe care-i vom avea alături. Hai cu noi la tabără, poți comanda ultimul bilet Early Bird de aici.