Pentru cei care nu sunt la primul startup, cuvintele folosite în domeniu ar putea părea simplu. Adevărul e că e complicat, așa că am decis să le explicăm în cadrul unei serii video - #StartupDictionary.

#StartupDictionary e o serie de videoclipuri publicate pe pagina noastră de Facebook, în colaborare cu How to Web, evenimentul principal din lumea tehnologiei din toamna asta, organizat pe 1-2 noiembrie la Teatrul Național din București.

De ce am ales să facem asta? Pentru că ni se pare că uneori vorbim doar între noi, cei din industria startup-urilor. Folosim termeni ca bootstrapping, return of investment, startup, dar puțină lume știe cu adevărat ce sunt acestea. De unde să știe un începător că bootstrapping înseamnă, de fapt, să îți finanțezi afacerea din banii proprii.

Stai pe Facebook-ul start-up.ro și How to Web în fiecare zi, de la ora 17, unde vom publica videoclipurile explicative.

Ca să înțelegi mai bine cum stă treaba cu startup-urile, poți participa la How to Web 2016, organizat pe 1-2 noiembrie la Teatrul Național din București. Poți cumpăra bilete Early Bird de aici.

Despre How to Web și ecosistemul de startup-uri am vorbit și în cadrul unei emisiuni Adevărul Live la care am fost invitat săptămâna trecută. O poți urmări mai jos.

Visul american din IT, trăit în România: sfaturi şi analize pentru viitori antreprenori