Termeni și conditiiSocietatea Internet Corp SRL, cu sediul social in Strada Putul lui Zamfir 28, Sector 1, Bucuresti 011683, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/8379/2005, CIF 17562895, Capital Social 4200 lei si inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240 va ureaza bun venit pe pagina web «https://start-up.ro/startupelites/».

Date de contact Startup Elites:

Telefon fix : 031 228 61 20


Email: hello@start-up.ro

Recomandam citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor, deoarece utilizarea sau navigarea pe acest site echivaleaza cu acceptarea expresa si neconditionata a acestora. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

Semnificatii / Definitii
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 • SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand INTERNET CORP, care se afla la adresa https://start-up.ro/startupelites/, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de INTERNET CORP prin intermediul site-ului https://start-up.ro/startupelites/.
 • UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare. INTERNET CORP solicita fiecarui UTILIZATOR inregistrat sa actioneze in mod onest, etic si cu buna-credinta atunci cand foloseste site-ul.. Este reponsabilitatea dumneavoastra sa inregistrati si sa mentineti un Profil Personal corect astfel incat sa primiti informatii precise prin https://start-up.ro/startupelites/.

Cuprinsul SITEului
SITEul are scopul de a prezenta toate informatiile referitoare la desfasurarea evenimentului Startup Elites, program, speakeri, parteneri, parteneri media, precum si modalitatea de selectie a participantilor pentru aceasta editie.

Mecanism de inscriere
Editia din acest an Startup Elites va avea loc in perioada 6 – 9 octombrie, in spatiul Hotelului Carmen din Predea. Participarea la eveniment se face pe baza unei selectii realizata de membrii organizatori ai echipei Startup Elites impreuna cu 2 sau 3 antreprenori participanti la eveniment din pozitia de speakeri. Selectia se va face in urma unui call de inscrieri care poate fi completat accesand link-ul https://start-up.ro/startupelites/register.html. Participantii vor fi anuntati in saptamana 19 – 25 septembrie. Cei mai buni 30 de viitori antreprenori vor participa la editia din acest an Startup Elites.
Startup Elites isi rezerva dreptul de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri si de a modifica descrierile Workshpurilor, speakerilor sau a programului.
Nu se permit insotitori in tabara Startup Elites.

Descrierea mecanismului de inscriere
Persoanele care vor sa se inscrie la editia din acest and Startup Elites trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 1. Au varsta cuprinsa intre 16 si 40 de ani la data organizarii evenimentului
 2. Completeaza formularul de inscriere in perioada 1 august – 15 septembrie, accesand link-ul https://start-up.ro/startupelites/register.html 
 3. Au primit un mail de confirmarea a inscrierii de la organizatorii Startup Elites
 4. Alegerea participantilor se va face pe baza criteriului calitativ. Cele mai convingatoare formulare vor fi selectate de juriul format din echipa organizatoare Startup Elites impreuna cu 2 sau 3 antreprenori participanti la eveniment din pozitia de speakeri
 5. Anuntarea participantilor se va face in saptamana 19 - 25 septembrie, cu 2 saptamani inainte de startul evenimentului
 6. Participantii vor avea 5 zile la dispozitie pentru a confirma prezenta la tabara. Neconfirmarea locului in termen de 5 zile de la anuntarea participantilor atrage dupa sine descalificarea din pozitia de participant si pierderea locului la eveniment
 7. Pe langa cei 30 de participanti, va exista o lista de asteptare de 10 persoane care pot lua locul unora dintre cei 30 de participanti selectati initial care nu pot lua parte sau nu confirma prezenta la eveniment

Participarea la Startup Elites
Participantii selectati de juriu vor beneficia de participarea la editia din acest an Startup Elites cu urmatoarele facilitati scutite de costuri:

 • Cazarea in camere duble in perioada taberei (3 nopti de cazare)
 • Toate mesele pe parcursul evenimentului
 • Consumatia din pauzele de cafea
 • Accesul si materialele prezentate in cadrul workshop-urilor

ANULAREA INSCRIERII LA EVENIMENT
In cazul in care un participant nu poate participa dintr-un motiv sau altul la eveniment, dupa ce a trimis mailul de confirmare in termen de 5 zile de la anuntarea listei de participanti, acesta este rugat sa trimita un mail pe adresa hello@start-up.ro in care sa isi anunte neprezentarea.
Locul lasat liber de neprezentarea unui participant, cu maxim 5 zile inaintea inceperii evenimentului, va fi preluat de una dintre cele 10 persoane aflate pe lista de asteptare, in ordinea clasamentului stabilit de juriu.
Astfel, locul primului participant va fi luat de locul 1 din lista de rezerve, al doilea neparticipant va fi luat de locul 2 din lista de rezerve, regula respectandu-se pana la locul 10.

Modificari/Schimbari Periodice
INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICIO GARANTIE DE NICIUN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.
INTERNET CORP isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura SITE-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau Termenii si Conditii.

Siguranta Tranzactiilor si Politica de confidentialitate
INTERNET CORP recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de siguranta datelor personale, precum si a tranzactiilor electronice si a luat in acest sens toate masurile necesare, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor sunt tratate ca date confidentiale.

Date cu caracter personal - Internet Corp este inregistrat cu nr 3240 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Prin intermediul SITE-ului utilizatorii pot furniza INTERNET CORP informatii referitoare in special la date personale (precum nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon. InternetCorp nu va dezvalui datele personalare catre terti decat in conditiile legii.

Forta majora
INTERNET CORP nu vor fi raspunzatori pentru intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor lor, datorate unor evenimente de forta majora, imprevizibile si de neinlaturat. Intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor din motiv de forta majora nu va fi considerata ca o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

Reclamatii si Litigii

Pentru orice reclamatie, utilizatorul/cumparatorul trebuie sa se adreseze in prealabil prin email la adresa hello@start-up.ro. Orice litigiu rezultat din aplicarea, interpretarea sau derularea Termenilor si Conditiilor va fi rezolvat pe cale amiabila. Termenii&Conditiile si toate comunicarile sunt in limba romana. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti.