Tranzacția de 1,1 milioane de euro este a doua investiție a EGV în Bunnyshell și confirmă evoluția spectaculoasă a companiei în ultimul an și jumătate.

Echipa DLA Piper, formată din Cristina Bucur și Sandra Cahu, a asigurat asistența juridică a tranzacției, inclusiv setul de documente necesar întregului proces. Bunnyshell a fost reprezentată de Boanță, Gîdei și Asociații S.C.A.

Bunnyshell este o companie de infrastructură de cloud din a doua generație. Startup-ul nu face cloud-ul mai bun, nici mai sigur, mai rapid sau mai ieftin. Ceea ce face Bunnyshell este să dea oricui acces la cloud și să facă întregul proces extrem de simplu și incredibil de rapid.

Bunnyshell oferă “dev ops-as-a-service”, soluția ideală atât pentru IMM-uri, care nu au nici suficient capital la dispozitie și nici suficienți oameni, cât și pentru marile corporații, care au nevoie de agilitate și viteză. Ești un mic vânzător online? Acum poți să lansezi un magazin online repede și ușor. Ești un om de vânzări care lucrează pentru o companie din Fortune 500? Acum poți să îți instalezi singur serverele cu demo-ul pentru orice client în doar câteva minute.

Pe larg despre Bunnyshell și cum te ajută să-ți gestionezi operațiunile în cloud, am scris în acest material.

Dan Călugăreanu, Partener Early Game Ventures a declarat: “Cererea de oameni calificați în administrarea de sisteme (dev ops) a explodat în perioada pandemiei, când toate companiile au fost nevoite să își accelereze digitalizarea și să își construiască infrastructura de cloud. Tehnologia Bunnyshell democratizează accesul la cloud și face instalarea și administrarea de servere facilă pentru oricine. Am fost, suntem și vom fi alături de echipa Bunnyshell la următoarele runde de finanțare.”

Alin Dobra, fondator și CEO al Bunnyshell a declarat: “În contextul digitalizării accelerate, atenția la procesele Dev Ops și nevoia de soluții orientate către programatori a crescut foarte mult. La nivel de infrastructură sunt multe piese în mișcare: configurarea de noi servere, politici de securitate, back-up… ceea ce generează complexitate și crește probabilitatea ca performanța aplicațiilor să fie afectată. Bunnyshell ajută companiile să automatizeze procesele Dev Ops și să gestioneze aplicații și infrastructuri în cloud prin doar câteva click-uri, fără nevoia de specialiști. Această nouă rundă de finanțare ne permite să accelerăm expansiunea pe piețele internaționale și dezvoltarea rețelei de parteneri la nivel global.”