Îmi plac aplicațiile care adună mai multe funcții la un loc. Folosesc browserul Opera pentru că pot avea WhatsApp și Facebook Messenger într-o scurtătură care să mă ajute să nu le mai deschid separat. Station e o aplicație abia lansată și promovată pe Product Hunt care adună aplicații numeroase la un loc.

Station poate să-ți adune mail-urile de pe Gmail, mailul de muncă sau Outlook la un loc, să pui calendarul, Google Hangouts, WeTransfer, Google Photos și aplicații de notițe, precum Evernote, Quip sau Simplenote într-o singură interfață.

Pe lângă acestea enumerate mai sus, pe care le folosesc eu acum, ai diferite aplicații, de la unele pentru programatori, până la cele de muncă în echipă. Station integrează ERP-uri, aplicații de HR sau servicii de stocare, precum Google Drive sau Dropbox.

E una dintre cele mai complete aplicații de pe piață, mai are nevoie de mici îmbunătățiri, pentru că viteza ei e destul de lentă și aveți grijă să nu o supraaglomerați cu aplicații, pentru că s-ar putea să vă încurcați. Practic, decât să folosiți 10 aplicații deodată, puteți să țineți un browser și Station deschise și să vă faceți treaba.

Station e disponibilă pentru Mac, dar și pentru Windows.