Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Black Friday a început deja la unii comercianți din România, iar Flanco deschide balul cu oferte la multe dispozitive, de la telefoane, televizoare, electrocasnice sau console. Am ales pentru voi câteva oferte interesante și puteți afla mai multe despre cinci baterii externe pe care să le folosiți pentru dispozitive din acest articol.

Vinerea neagră a început mai devreme la Flanco. Pe 17 noiembrie va fi organizat Black Friday 2017 la eMAG. Retailerul online a deschis acest moment al reducerilor în România, în 2011, când a organizat prima ediție.

Mai jos găsiți cinci televizoare interesante din oferta Flanco pentru Black Friday 2017.

Philips Smart LED 32PHS5301/12, 80 de centimetri

La un preț foarte bun, acest smart TV de la Philips oferă calități foarte bune la un preț mai mult decât decent, fiind mai ieftin decât unele telefoane mobile. Televizorul are o rezoluție 1366x768, doar HD din păcate, dar la acest preț nu prea ai ce să ceri. Diagonala este de 80 de centimetri, iar raportul de pixeli pe inchi este de 500. Televizorul are o reducere de 38% la Flanco de Black Friday și poate fi cumpărat la 999 de lei.

Reduceri la televizoare: Sony Smart LED 32WE610, 80 de centimetri

Tot în categoria mică de la Flanco se încadrează și acest telefon de la Sony. Deși are tot o rezoluție HD este un început bun pentru cei care nu vor să investească o avere într-un televizor. Televizorul are un design excelent, poate fi montat atât pe un perete, cât și pe o masă. Are o procesare X-Reality Pro, pentru a reduce zgomotul imaginilor prezentate. Costă 1.300 de lei la Flanco de Black Friday.

LG Smart LED 43UJ620V, 109 centimetri

LG face unele dintre cele mai bune televizoare smart, cu un raport calitate/preț excepțional. De asemenea, meniul bazat pe WebOS e foarte ușor de folosit și de învățat. Rezoluția televizorului este una 4K, are funcții de Active HDR și e compatibil și cu imaginile 360 de grade. Diagonala de 109 centimetri îl face ideal pentru o experiență cinematică în interiorul casei. Prețul e unul foarte bun, cu o reducere de 35% de Black Friday la Flanco: 1.700 de lei.

Black Friday la Flanco: Philips 43PUS6501/12, 109 centimetri

Avem în față un televizor care mi-e foarte drag. Rezoluția e 4K, iar sistemul AmbiLight îl face un spectacol în sufragerie. Sistemul acesta iluminează partea din spate a televizorului în funcție de imaginile de pe ecran. De asemenea, sistemul de operare e Android TV, cu acces la Google Play Store și la filme și muzică din Play Music. Pentru a înlocui telecomanda, poți folosi aplicația Philips TV Remote. 2.100 de lei la Flanco de Black Friday.

Samsung 49M6302, 123 de centimetri

Rezoluția pe acest Samsung este doar Full HD, dacă putem să spunem așa, dar are alte avantaje, cum ar fi faptul că este curbat și are 123 de centimetri în diagonală. Are și conectivitate cu aplicația Smart View, prin care poți controla conținutul de pe terminal. 2.500 de lei la Flanco de Black Friday.

Photo by Jens Kreuter on Unsplash