În primul an, Uber a fost folosit de zeci de mii oameni în cele doua orașe. În Brașov, 21% din cei care au folosit Uber până acum sunt turiști din 55 de țări, în timp ce în Timișoara 12% dintre utilizatori au fost vizitatori din 59 de țări.

Statistici dupa un an de Uber la Brașov

Acum un an, o mașină ajungea la pasageri, în medie, în 4,3 minute. Acum, timpul de așteptare mediu este de 3,3 minute în noiembrie, 2017.

Top șapte cele mai populare destinații din Brașov sunt:

 1. Unirea shopping Center;
 2. Coresi Shopping Resort;
 3. Piața Sfatului;
 4. Modarom;
 5. Gara Brașov;
 6. Parcul Sportiv.
 7. Brașov Business Park.

Evaluarea medie a șoferilor parteneri din Brașov este de 4,88.

Statistici dupa un an de Uber la Timișoara

O masină ajunge, în medie, în 4.5 minute, față de 5,3 minute în noiembrie 2016. Gara Timișoara Nord este cea mai frecventa destinație în rândul utilizatorilor Uber, urmată de:

 • Iulius Mall
 • Aeroportul Internațional Traian Vuia
 • Piața Unirii
 • Continental Automotive
 • Piața 700
 • Shopping City Timișoara

Evaluarea medie a șoferilor parteneri Uber din Timișoara este de 4,92.

“Suntem mândri să servim Brașovul, orașul care atrage anual peste un milion de turiști și Timișoara, viitoarea Capitală Europeana a Culturii. Angajamentul nostru în aceste orașe este să devenim o alternativă viabilă la mașina personală pentru locuitori și să oferim o opțiune sigură și de calitate pentru cei care ne vizitează țara. De aceea, vrem să reducem timpul de așteptare sub două minute și să încheiem parteneriate cu autoritățile și organizațiile din Brașov și Timișoara pentru a reduce traficul și pentru a încuraja turismul” - Nicoleta Schroeder, Manager General, Uber România.