Kingston a creat noi stick-uri USB-C, oferind utilizatorilor posibilitatea de a transporta cu ușurință datele – atât în prezent, cât și în viitor.

DT70 se prezintă ca soluția de stocare flash pe interfață USB-C cu cel mai bun raport performanță/preț, adresându-se în acest fel unui număr mare de utilizatori, care doresc să investească relativ puțin în această categorie, dar să beneficieze de performanțe bune.

Disponibil în variante de 32, 64 și 128GB, acesta folosește standardul USB 3.2 Gen 1 și asigură astfel viteze de transfer de până la 10x mai mari decât modelele USB 2.0. Mulțumită greutății de numai 7g și designului compact, care include un capac de protecție, el poate fi transportat cu ușurință oriunde, în timp ce compatibilitatea cu sistemele de operare Windows 10, 8.1, 8, Mac OS (v.10.10.x +), Linux (v. 2.6.x +) și Chrome OS permite transferul de date între diverse dispozitive, precum sisteme desktop, laptopuri și chiar tablete sau telefoane.

DT80 se adresează utilizatorilor mai pretențioși, care au cerințe exacte în ceea ce privește performanțele și portabilitatea. Astfel, modelul cântărește numai 4.134g și promite viteze de transfer de până la 200MB/s la citire și 60MB/s la scriere.

De asemenea, față de DT70, există în plus și o variantă cu capacitatea de stocare de 256GB. S-a optat și de această dată pentru un format compact, cu capac de protecție, adăugându-se o carcasă confecționată din materiale cu rezistență superioară la șocuri. DT80 este compatibil cu sistemele de operare Windows 10, 8.1, 8, Mac OS (v.10.10.x +), Linux (v. 2.6.x +) și ChromeOS, putând fi folosit pentru a transfera date de pe sisteme desktop, laptopuri, tablete și telefoane, fără a avea nevoie de un adaptor.

Kingston DT70 și DT80 sunt acompaniate de o perioadă de garanție de 5 ani, cu suport tehnic gratuit. Ambele modele sunt disponibile în ofertele magazinelor din România, la prețuri de achiziție de circa 80 lei pentru DT70 și 140 de lei pentru DT80, în cazul versiunii de 128GB.