Smartwatch-urile lansate de brandurile renumite de tehnologie îmbină cu succesul designul elegant și funcționalități utile, astfel că dispozitivele pot fi purtate atât la ținute smart, cât și atunci când faceți sport.

S-a dat startul la campania Stock Busters care aduce reduceri la smartwatch-uri Samsung, Apple Watch, Xiaomi, iar noi am ales câteva modele pe care vi le recomandăm.

Ceas Smartwatch Samsung Gear S3

Gear S3 oferă o senzație și un look de ceas premium. Este conceput pentru a rezista zile întregi fără să aveți nevoie de telefon sau de reîncărcare. Ceasul smart are un difuzor încorporat care vă permite să sunați sau să răspundeți la apeluri direct de pe dispozitiv. De asemenea, acum puteți să faceți cumpărături sau să plătiți un serviciu aproape oriunde puteți folosi cardul chiar dacă nu aveți telefonul sau portofelul la voi, pentru că Gear S3 acceptă tehnologiile de plată MST. Ceasul rezistă la praf și murdărie și poate fi scufundat în apă la cel mult 1,5 metri sau timp de 30 de minute. Este acum redus cu 32% și poate fi cumpărat de aici.

Ceas inteligent Xiaomi Amazfit Pace

Ceasul inteligent are multe caracteristici utile, cum ar fi senzorul de ritm cardiac, GPS-ul încorporat, buton info și pedometru. Cu o singură atingere puteți afla informații detaliate despre timp, ritmul cardiac, poziție, distanța acoperită. Obțineți notificări instant din diferite aplicații, ca Facebook, Wechat, WhatsApp, sau dacă primiți un apel sau un mesaj pe telefon. Smartwatch-ul poate stoca aproximativ 500 de melodii, care pot fi redate prin căștile wireless. Are o autonomie de circa 11,6 zile în modul ceas sau aproximativ 5 zile în modul de funcționare. Cu o reducere de 15%, îl puteți comanda aici.

Apple Watch 3

Fanii Apple pot opta pentru acest smartwatch al brandului. Chiar dacă nu este ultimul model lansat, dispune de funcționalități avansate. Este dotat cu GPS și altimetru, puteți stoca pe el muzică, poate fi ținut la încheietură chiar și la înot în mare sau în piscină. Aplicația pentru antrenament monitorizează tot, de la o plimbare până la un sprint cu bicicleta, fiind dotat cu tracker inteligent de activitate. De asemenea, vă ajută să vă planificați întreaga zi și puteți să trimiteți mesaje, să apelați și să primiți invitații la întâlniri. Ceasul smart este mai ieftin cu 30% și poate fi găsit aici.

Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active are un design discret și un afișaj clar. Ceasul inteligent folosește senzori de mișcare dedicați pentru a urmări automat șapte tipuri de activitate. Vă monitorizează ritmul cardiac și trimite alerte instantanee atunci când detectează o frecvență cardiacă anormală. De asemenea, poate detecta nivelul de stres și vă ajută să-l reduceți prin respirație ghidată. Funcția Galaxy Watch Active permite să trimiteți răspunsuri personalizate utilizând funcția speech-to-text, emoticoane sau tastatura intuitivă în timp ce telefonul se încarcă pe standul său. De asemenea, smartwatch-ul urmărește cele patru etape ale somnului. Ceasul se găsește aici și are o reducere de 12%.

Smartwatch și brățară fitness MAX

Dispune de funcția de monitorizare a ritmului cardiac HRM, pedometru, precum și monitorizare a somnului prin măsurarea duratei de somn profund, a somnului non-REM și starea de trezire. Ceasul inteligent vă permite să controlați telefonul pentru a putea face poze, iar atunci când vine un apel sau un mesaj, brățara se va aprinde și va vibra. Smartwatch-ul are un aspect foarte plăcut și relativ elegant, cu luminozitate foarte bună chiar și în condiții de soare. Meniul este foarte ușor de intuit și se sincronizează ușor cu telefonul mobil. Găsiți ceasul smart aici, cu o reducere de 46%.