Ca să vă bucurați de un sunet puternic, o varietate largă de melodii şi un design elegant, luați un sistem audio, mai ales că acum sunt la reduceri. Astăzi e ultima zi de reduceri la sisteme audio, iar noi avem câteva recomandări.

Reduceri la sisteme audio

Sistemul audio High Power Sony dispune de noua tehnologie LDAC de la Sony care vă permite să vă bucurați de sunet wireless prin Bluetooth. Acesta transmite de 3 ori mai multe date. Tehnologia ClearAudio+ reglează automat setările de sunet și redă constant un sunet clar, de înaltă calitate, indiferent dacă jucați jocuri, vă bucurați de muzică sau filme. Dacă petreceți în aer liber sau departe de o priză, să știți că bateria încorporată vă asigură 14 ore de redare sau 3,5 ore la volum maxim. Dacă activați modul Stamina, puteți beneficia de 5 ore de redare. Folosind Wireless Party Chain puteți conecta până la 10 boxe wireless. Sistemul audio este la reducere și costă acum sub 1.000 de lei. Îl puteți comanda aici.

Harman Kardon Soundsticks 3 este un alt sistem audio wireless pe care îl găsești acum la reducere. Este un sistem 2.1 cu un design unic, lăudat la MOMA New York, și un sunet foarte bine definit. Este compus dintr-un subwoofer de 6 inch capabil să ofere până la 20 de W putere și 2 boxe ce conțin 8 difuzoare full-range. Acest sistem este compatibil aproape cu orice sursă de redare. Soundsticks III este un sistem ce combină designul uimitor cu un sunet captivant, atât pentru filme, cât și pentru muzică sau jocuri. Are acum o reducere de 20%. Îl găsiți aici.

Sisteme audio Panasonic la reducere

Puteți să vă bucurați de muzica de pe smartphone sau tableta cu microsistemul audio HomeTheater de la Panasonic la o calitate audio înaltă. Sistemul audio este dotat cu tehnologie Bluetooth, astfel că datele audio de pe un dispozitiv compatibil sunt trimise către unitatea principală prin transmisiune wireless. Acesta are două boxe frontale, și permite redare de pe CD (audio, MP3), stick USB (MP3), radio FM. Sistemul este compact și ușor. Boxele sunt micuțe, cu eficiență sonoră mai redusă la frecvențe joase, iar puterea nominală a nivelului sonor este de 10W. Sistemul audio se găsește aici.

Sistemul audio de la Panasonic asigură sunet puternic cu super woofer de 25 cm și trei amplificatoare. Este proiectat cu un mâner extensibil și roți pentru utilizare facilă în aer liber. Acest model poate reda muzică din diverse surse, sistemul fiind compatibil cu Bluetooth și USB. Minisistemul audio cu o singură unitate este tot ce aveți nevoie pentru utilizare în interior și în aer liber. Dispozitivul are tweeter de tip con cu strat dublu cu nanoparticule de bambus. Astfel, prin utilizarea unui material solid, dar și ușor în același timp, se produce un sunet mai sensibil, asigurând interpretări vocale cu un sunet mai dinamic și dialoguri mai clare. Sistemul este redus cu 27%. Îl comandați de aici.

Ultimul dispozitiv din această listă de recomandări este tot un sistem audio Panasonic la reducere. Deoarece oferă un câmp sonor extins și bas puternic, sistemul UA30 va încânta cu sunet extins care umple încăperea la 180°, indiferent unde vă aflați. Basul și rezonanța puternice de care au nevoie petrecerile reușite au fost amplificate în mod suplimentar de către sistemul de bas reflex, iar iluminarea cu un șir de LED-uri cu lumină albastră conferă încăperii o atmosfera interesantă, adecvată experiențelor speciale. Sistemul audio costă acum puțin peste 1000 de lei, fiind la reducere. Îl găsiți aici.