Competiția se va desfășura în 5 regiuni din Europa, inclusiv D-A-C-H și Nordics, Franța, BeNeLuX, Europa de Sud și Europa Centrală și de Est și 5 regiuni din Marea Britanie și Irlanda. Aplicaţiile vor fi analizate de cei peste 30 de membri ai juriului, acesta fiind compus din experți regionali, antreprenori, fondatori și profesioniști.

La finalul competiţiei vor fi desemnaţi 21 de câștigători: un câștigător general, 10 câștigători regionali și 10 câștigători pentru fiecare arie de inovaţie incluzând: AI for Good, EdTech, HealthTech, MedTech, Smart Cities, FinTech for Good, CleanTech și General Tech for Good, Pre-Seed și Industry Challenge.

Competiţia se adresează start-up-urilor şi scale-up-urilor care activează în domeniul tehnologic. În această ediţie lansăm şi o nouă provocare start-up-urilor în stadiul incipient (pre-seed - cu puțină tracțiune, expunere sau finanțare) în parteneriat cu Microsoft. Adiţional, o nouă provovare - ``Industry Challenge`` - a fost lansată împreună cu Siemens Mobility care vizează îmbunătățirea siguranței publice prin inovații care susțin infrastructura de transport.

Cei care se califică în top 100 aplicaţii pentru inovaţie vor fi invitați să participe la evenimentul ``Top 100 Innovation Showcase`` care va avea loc pe 30 septembrie 2021. În paralel, juriul regional va examina toate aplicaţiile pentru a decide cei 10 câștigători regionali, care vor fi invitați să prezinte la finala virtuală din 18 noiembrie 2021, acolo unde se va decide câştigătorul general al competiţiei Super Connect for Good 2021.

Timur Makhmutov, Director General Hays Romania menţionează: „După succesul competiției de anul trecut desfășurat în Marea Britanie și Irlanda, așteptăm cu nerăbdare să descoperim start-up-uri și scale-up-uri prin extinderea competiţiei şi în alte regiuni, incluzând şi România. Ne dorim să evidențiem schimbarea socială, diferența şi impactul în viața oamenilor pe acestea o au. Nu numai că ne dorim să prezentăm activitatea acestor organizații, dar prin intermediul premiilor oferite vom putea susţine în mod excepțional și oferi oportunități reale de conexiune pentru a ajuta aceste organizații să accelereze şi să treacă la următoarea etapă a creșterii lor. ”

Kosta Mavroulakis, Fondator și CEO al Empact Ventures, a declarat: „Suntem onorați să colaborăm încă o data cu Hays şi să dezvoltăm această inițiativă cu impact major după succesul competiției de anul trecut, care a demonstrat cu adevărat modul în care start-up-urile și scale-up-urile schimbă viețile oamenilor în toate domeniile, de la educație la asistență medicală și servicii publice. În 2021, suntem încântați să extindem aria de acoperire din punct de vedere geografic a competiţiei, oportunitățile și super conexiunile la o varietate mai largă de start-up-uri și scale-up-uri, inclusiv cele din CleanTech, cele din etapa de pre-seed și cu sediul în afara Marii Britanii și Irlandei, în întreaga Europă "

Pentru a participa la competiţie puteți aplica aici până pe 16 iulie 2021, ora 23:00.

Alături de Hays și Empact Ventures, competiția este susținută de parteneri precum: NatWest, Siemens Mobility, Microsoft pentru Start-up-uri, OVHcloud Start-up Program, FinTech Scotland, Leeds Teaching Hospitals NHS Trust, Seedrs, RTC North, Royal Agricultural University, Linkilaw Solicitors, NIHR Surgical MedTech Co-operative, Dublin BIC, Boardroom Advisors, Top Business Tech şi HealthTech World.