Târgul online al freelancerilor este primul târg permanent cu servicii pentru cei care au nevoie de o mână de ajutor în viaţă sau în business iar pachetele de servicii oferite de freelancerii și de antreprenorii din comunitate vor fi disponibile permanent pe site-ul NO.MAD Talks.

Pachetele de servicii și expertiză ale freelancerilor din comunitate sunt grupate în trei categorii, Marketing și promovare, Servicii pentru prietenii antreprenori și Pentru corp, minte și suflet.

Acestea oferă suport celor care vor să își schimbe jobul, să pornească pe drumul freelancingului sau să își facă talentul profitabil, să înființeze o firmă, să își creeze un site de prezentare sau un magazin online cu conținut memorabil și să aibă o prezență mai bună pe social media sau vizibilitate în presă.

Cei interesați de dezvoltare personală pot încerca sesiunile ce combină consilierea psihologică și noțiunile despre alimentația sănătoasă, de public speaking și de argumentare iar cântecele personalizate și antrenamentele la tobe pot fi un cadou inedit pentru cei dragi.

Iunieta Sandu, specialist în comunicare cu 10 ani de experiență și fondatoarea NO.MAD Talks, pune la bătaie 3 ședințe de consultanță despre domenii, nișe, fee-uri, clienți și brand personal pentru cei aflați la început în freelancing. Cristina Ursu, trainer și psihoterapeut în formare, oferă coaching și consultanță în carieră care îi ajută pe cei interesați să afle ce li se potrivește din punct de vedere profesional. Augustina Vasile, specialist în comunicare cu experiența a numeroase proiecte educaționale și culturale, a gândit o serie de sesiuni menite să-i ajute pe artiști, creativi și creatori să își facă talentul profitabil. Pentru cei care au nevoie de consultanță juridică, avocatul Adrian Măciuceanu a pregătit 8 pachete de servicii juridice pentru antreprenori și freelanceri.

Cauți un consultant pentru afacerea ta? Intră pe BizTool.ro!

Odată stabilită direcția, cei interesați pot apela la Ovidiu Muntean, dezvoltator de software pasionat de design, pentru consultanță în crearea unui site de prezentare sau a unui magazin online, la Lăcrămioara Vidru, copywriter de 7 ani, pentru texte de impact, la Andreea Chiuaru și Ruxandra Scripcariu pentru un pachet de început în social media sau la Anca Spiridon, PR cultural cu experiență de 8 ani, pentru mai multă vizibilitate în presă.

Psihologul Diana Pătulea a creat PsihoFitness, programul de suport pentru un stil de viață sănătos și pierderea în greutate, Nae Șovăială, antrenor de comunicare constructivă a gândit 4 sesiuni de antrenamente argumentative pentru cei cărora le e greu să navigheze discuțiile dificile și Răzvan Ropotan, formator acreditat, pedagog și actor pune la dispoziție Vorbește de Bine – Coaching intensiv de public speaking 1 la 1 pentru oricine își dorește să comunice mai eficient.

Un scriitor (Laura Sgârcitu) și un muzician (Florentin Milcof) au realizat că pot oferi împreună o experiență unică pentru cel care o primește: un cântec personalizat. Mihai Axinte, actor, percuționist și trainer acreditat, cu o experiență de 15 ani oferă 4 lecții de tobe offline într-o atmosferă destinsă, non-formală, relaxată și primitoare, indiferent de vârstă și orientare muzicală, numai bune de dăruit pentru detensionare.

Noi și noi pachete de servicii vor fi atent curatoriate și listate în Târgul online al freelancerilor iar înscrierile sunt deschise în permanență și se pot face aici.