De data aceasta au revenit și cu tarifele pe care șoferii Taxify le vor practica în cel de-al treilea oraș din țara noastră în care este disponibil serviciul de ride-hailing.

Astfel, începând cu data de 31 octombrie, călătoriile cu Taxify din Timișoara vor costa 0,9 lei/km. În plus, după cum anunță reprezentanții companiei, săptămâna aceasta toți pasagerii din Timișoara pot profita de cele mai bune tarife pentru cursele cu Taxify, toate cu 50% mai mici. Astfel, cursa minimă devine 4 lei și tariful per minut va fi de doar 0,15 lei.

Șoferii parteneri nu vor fi afectați de aceste reduceri. Taxify acoperă în totalitate această reducere de tarif, astfel încât câștigurile partenerilor să nu scadă în niciun fel. Potrivit unui comunicat al comaniei, Taxify va continua să perceapă comisioane reduse șoferilor parteneri, în concordanță cu strategia companiei de a oferi câștiguri mari acestora. Comisionul perceput în Timișoara va fi de 20%, semnificativ mai mic față de cel al serviciilor similare. Toți cei interesați să devină șoferi parteneri pot aplica la adresa partners.taxify.eu. Toți șoferii parteneri Taxify sunt verificați la înscrierea pe platformă și trebuie să dovedească că nu au antecedente penale.

Taxify și-a lansat serviciile în Timișoara în această lună. Timișoara este al treilea oraș din România în care Taxify este disponibil, după București, operațional din 2016, și Cluj-Napoca, lansat în iunie 2018.

Recent, Taxify a lansat Taxify Delivery, un serviciu prin care utilizatorii pot trimite rapid colete în București.

Taxify Delivery este disponibil doar în București, iar tarifarea se face doar în funcție de distanță, nu și de timpul parcurs de șofer până la destinatar. Tariful minim este de 10 lei. Potrivit Taxify, preluarea coletelor se va face rapid, media de așteptare fiind de circa 5 minute. În plus, cei care primesc pachetul pot urmari în timp real livrarea, deoarece cel care trimite coletul poate da share cursei.

Aici puteți citi un interviu cu Markus Villig, fondatorul Taxify.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistrați la nivel global în 25 de țări. Compania a primit de curând o investiție în valoare de 175 de milioane de dolari, investitorul principal fiind Daimler, compania din spatele Mercedes-Benz.

Taxify este disponibilă pentru iOS și Android.