Unicornul european a deschis încă din primăvara anului trecut un birou în București. În mai 2018, Taxify anunța că recrutează 50 de ingineri software și de date în țara noastră, echipa din București urmând să fie o echipă independentă de dezvolare, concentrându-se pe domenii precum algoritmi de rulare, hărți, geolocație, știința datelor.

Acum, compania a publicat un anunț ce vizează recrutarea unui country manager pe România. Anunțul a fost postat pe data de 21 februarie pe platforma jobssup – vă povesteam despre ei în acest material.

”Gata să continuăm extinderea în România, căutăm un country manager care să conducă acest proces”, se afirmă în anunțul de angajare al Taxify.

Pe lângă coordonarea procesului de extindere al Taxify în România, country managerul va colabora cu echipele de produs, marketing sau legal, va trebui să dezvolte parteneriat strategice în țară și va ține legătura cu autoritățile publice.

Uber sau Taxi? 21 de idei despre cum ar putea lucra împreună

Ca și cerințe pentru cei care vor aplica pentru acest post enumerăm experiența de 5 ani într-un post de management, experiența în zona de sharing economy, transporturi sau în alte startup-uri. Și mai ales, să fie un ”hustler”, adică nu se oprească și să se demoralizeze după 20 de obstacole în fiecare zi.

În ceea ce privește beneficiile, Taxify oferă un salariu motivant (nu este precizat în anunț) și mai ales posibilitatea de a avea acțiuni în cadrul companiei.

Anunțul de recrutare al unui country manager pentru România nu este singurul pe care compania din Estonia îl are disponibil la nivel local. Totodată, Taxify mai caută un senior frontend developer, senior full stack developer, manager de produs, sau om de vânzări. Puteți găsi aici toate anunțurile de recrutare ale Taxify în România.

Taxify și-a lansat serviciile în Timișoara în luna octombrie 2018. Timișoara este al treilea oraș din România în care Taxify este disponibil, după București, operațional din 2016, și Cluj-Napoca, lansat în iunie 2018. Tot în luna octombrie, Taxify a lansat în Capitală serviciul Delivery, prin care utilizatorii pot trimite rapid colete în București.

Adolescentul miliardar: în dialog cu fondatorul Taxify la București