Potrivit wall-street.ro, anumite departamente nu și-au primit salariile de trei luni și urmează disponibilizări masive în cadrul companiei. Putem privi știrea aceasta din două perspective: decade o companie, dar una abonată la contracte bănoase cu statul, care a avut un an dificil în 2016, dar sunt oportunități pe piața muncii în IT, pentru că mulți specialiști sunt acum liberi.
Directorul Teamnet International, Bogdan Padiu, și administratorul Asesoft International, Cristian Anastasescu, au fost puși sub control judiciar în noul dosar care îl vizează pe Sebastian Ghiță, acuzat că a cerut peste 5 milioane de lei unor firme IT pentru contracte ale căror beneficiari au fost, între alții, Ministerul Economiei, Ministerul Mediului, Transelectrica. În cazul lui Ghiță, Tribunalul Prahova a disjuns cauza, dispunând ca termen pentru a se pronunța asupra propunerii de emitere a unui mandat de arestare preventivă în lipsă la data de 6 martie.
Teamnet este una dintre companiile care au fost “abonate” la contracte cu statul, situându-se în top-ul acestora, după Siveco, Dimar și UTI, în 2016, conform Agenției pentru Agenda Digitală a României. Teamnet a încheiat 26 de contracte, cu 17 autorități ale statului, în valoare de 258 milioane de lei.
În 2015, compania a generat vânzări de 70 de milioane de euro și un profit de un milion de euro.