Programul vizează companiile care dezvoltă soluții în domeniul Fintech, eHealth, companiile care integrează inteligența artificială și dezvoltatorii de soluții de tipul SaaS aflate în faza Market Ready. Pentru a fi eligibile, startup-urile trebuie să aibă soluții scalabile la nivel internațional, un model de business sustenabil și o echipă ambițioasă.

Înscrierile sunt deschise aici, până pe 13 aprilie 2021, iar rezultatele vor fi anunțate pe 19 aprilie 2021.

Până la 40 startup-uri vor fi selectate pentru a intra în programul de matchmaking. Scale Match se va desfășura online, prin sesiuni unu la unu cu investitori și parteneri strategici. Pentru acest program s-au alaturat peste 20 de investitori și parteneri corporate în căutare de oportunități de investiții și parteneriate.

„Ideea programului Scale Match a apărut din dorința de a expune startup-urile românești la investitori regionali. Extinderea amprentei Techcelerator face parte din viziunea noastră pe termen lung prin care urmărim consolidarea rolului de partener strategic pentru startup-urile high-tech. Accesul la oportunități regionale este un avantaj extraordinar, atât pentru startup-uri, cât și pentru investitori și corporații. Intenționăm să continuăm cu alte evenimente de acest tip care vizează companii de Fintech, eHealth, Artificial intelligence, Machine Learning sau SaaS”, declară Cristian Dascălu, co-fondator al Techcelerator și partener GapMinder VC.

Programul se adresează companiilor din 15 țări: România, Bulgaria, Slovenia, Georgia, Armenia, Turcia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Macedonia de Est și Tracia, Moldova.