Utku Ogrendil de la SIBS, Alexandru Bogdan de la ROCA X, Andrei Pitiș de la TechAngels și Simple Capital, Bogdan Axinia de la eMag Ventures, precum și Andrei Dudoiu de la SeedBlink, au jurizat cele 15 startup-uri prezente în cadrul evenimentului și au selectat câștigătorii.

Câștigătorii cohortei cu numărul 3 a Commons Accel sunt:

RE-COLLECTIONS (o platformă e-commerce ce oferă clientelor posibilitatea de a își crea instant printr-o aplicație digitală ținute personalizate în funcție de dimensiunile corporale sau preferințele stilistice). Despre RE-COLLECTIONS am scris aici.

ESX (o platformă ce oferă un singur abonament pentru peste 270 de săli de fitness din România). Citește mai multe despre ei aici.

VEHICOOL (plicația care îți aduce spălătoria auto în locul în care ai parcat). Află povestea lor pe larg din acest material.

INVESTORY (un joc educativ care combină lecția clasică de educație financiară cu metode moderne de învățare experiențiale prin joc).

Rezultate Commons Accel și noi înscrieri

Commons Accel este un program de accelerare pentru startup-urile românești început în 2019 în cadrul căruia au fost pregătiți deja peste 100 de antreprenori.

Programul se bucură de participarea a peste 80 de mentori și experți de top din diverse domenii de business, implicați și dedicați creșterii și transformării unor idei inovatoare în afaceri de succes.

De asemenea, acceleratorul are ca parteneri majoritatea organizațiilor care sprijină startup-urile prin investiții. Echipa acceleratorului este formată din profesioniști cu experiență internațională de business, accelerare și investiții, iar curricula livrată este una modernă și eficientă.

Rezultatele acceleratorului sunt remarcabile, peste 10 startup-uri care au participat în program primind deja o investiție, în timp ce alte aproape 20 au dezvoltat afaceri sustenabile. Printre startup-urile de succes care au absolvit Commons Accel se numără și VOXIKIDS, absolvent al primei cohorte, care a primit mai multe investiții de-a lungul anului trecut. RepsMate, câștigători în cea de-a doua cohortă, au câștigat în cadrul programului Advancing AI o prima finanțare de 50.000 de euro. Recomedica este un startup din grupa cu numărul 3 a programului Commons Accel și a fost finanțat chiar din timpul acceleratorului cu 300.000 de euro, printr-o campanie derulată pe platforma SeedBlink.

În data de 13 mai, Commons Accel deschide porțile unei noi cohorte, iar startup-urile sunt invitate să aplice pentru a beneficia de workshopuri și traininguri pe cele mai relevante tematici de business, mentoring 1-1, investiții, spațiu de birou dedicat, un network de excepție, totul pentru a își transforma idea în succes.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.