Noul hub se adresează în special startup-urilor din industriile fintech, securitate și soluții enterprise.

Cu o rețea globală de peste 750 de startup-uri din Europa și India, TechHub accelerează business-urile în tehnologie prin dezvoltarea continuă a unei comunități de profil și crearea unor programe care să rezolve principalele provocări ale startup-urilor: atragerea de clienți, investitori și talente în echipele lor.

Parte dintre companiile care s-au dezvoltat în interiorul comunității internaționale TechHub au fost achiziționate, de-a lungul timpului, de giganți în tehnologie precum Google, Facebook, Microsoft, Oracle sau Twitter și au obținut investiții de peste 1 miliard de dolari.

Odată cu deschiderea noului spațiu din New York City, startup-urile românești care dezvoltă produse în industria securității, fintech sau soluții de tip enterprise vor avea acces la programe prin care pot accesa mai ușor piața și ecosistemul antreprenorial din Statele Unite.

3 startup-uri care au pornit din Europa vor intra pe piața globală din Statele Unite prin intermediul TechHub New York City. Este vorba despre Revolut, Aire și Cronofy.

“Credem că, la nivel global, New York City este una dintre cele mai provocatoare și ofertante piețe pentru industria tehnologiei. TechHub vrea să contribuie la această creștere și să aducă suport startup-urilor pe care le are în rețea, inclusiv celor din București, pentru a accesa mai rapid piața din US prin intermediul unui spațiu de coworking și dezvoltare de business așa cum este TechHub New York City”, a declarat Elizabeth Varley fondatorul și CEO-ul TechHub.

Toți membrii TechHub, din toate spațiile de coworking, pot vizita și lucra oricând în noul spațiu deschis în New York, 158 W 27th St, Chelsea, Manhattan.

TechHub este o rețea de coworking care reunește o comunitate globală formată din antreprenori în tehnologie, cu un network de peste 750 de companii răspândite în întreaga lume.