Noii speakeri anunțați la TEDxBucharest Metamorphosis:

Dex Torricke-Barton | Director at Brunswick Group

Dex a scris discursurile unora dintre cei mai puternici oameni de business ai lumii: Mark Zuckerberg, Eric Schmidt, Elon Musk.

Tijana Tamburic | Storyteller si co-fondatoare Female Narratives

Tijana coordonează peste 100 de femei freelancers sub umbrela agenției creative Female Narratives.

Refael Bitton | Head of UI/UX la Google Israel

Specialist în mobile și pasionat de soluții inovatoare în mediul online.

Jorge Castellanos - designerul și inventatorul de audio wearables, acum Director de Tehnologie la Rocket Insights.

Alex Dima - cunoscutul jurnalist de televiziune (Romania, te iubesc!) și activist dedicat, se alătură line-up-ului din acest an al evenimentului cu un discurs memorabil și transformator.

TEDxBucharest Metamorphosis: primii speakeri confirmați

Paul Bulencea - cofondator și CEO The College of Extraordinary Experiences, Harvard-ul designerilor de experiențe. Scriitor premiat, educator și antreprenor dedicat experiențelor inedite și transformării umane.

Silent Strike - compozitor de muzică de film și câștigătorul unui premiu Grimme, Silent Strike a deschis concertele celor de la Faithless, Bonomo și mulți alții.

Moment special inspirat de Black Mirror - Bandersnatch - în rolurile principale, cunoscuții actori Cosmină Stratan & Tudor Istodor, într-un moment interactiv în care audiența va decide finalul.

Charles Michel - conector al artei, gastronomiei, psihologiei experimentale, cross-modalismului si designului uman, Charles este starul recentei serii "The Final Table" (Netflix), speaker la Burning Man și The Royal Institution of Science in London.

RECUL - un mediu creativ, un teatru, o școală și un spațiu dedicat artelor performative. Echipa RECUL va anima scena TEDxBucharest Metamorphosis cu un moment de live sketch memorabil.

Toate informațiile și agenda pe zile sunt disponibile acum pe noul website www.tedxbucharest.ro.

Abonamentele de 2 zile sunt în valoare de 189 EUR, disponibile pe tedxbucharest.ro, iabilet.ro si pe bilete.ro. TEDxBucharest pune în vânzare și biletele de 1 zi la prețul de 109 EUR și abonamentele pentru studenți, în valoare de 89 EUR.

Acesta este al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest și în același timp unul din cele mai ample prin speakeri, conținut și experiență. Se vor alătura peste 20 de speakeri locali și internaționali, specialiști în etică tehnologiilor, face recognition, dans contemporan, AI și VR, executive coaching, arhitectură, wellness și leadership, hacking, sustenabilitate, creativitate.

Tema din acest an este metamorfoza, subiect abordat în maniere creative în fiecare prezentare.