Cele două companii vor dezvolta soluţii de automatizare pentru clienţi din FMCG, Utilităţi, Producţie, Servicii Medicale şi Servicii Financiare.

Toate aceste industrii se îndreaptă rapid către o economie a autonomiei. Oamenii se bazează din ce în ce mai mult pe tehnologie pentru a-şi putea rezolva singuri problemele. Mai mult, se așteaptă să o facă instantaneu, indiferent unde se află.

Tehnologia dezvoltată de DRUID permite companiilor să creeze și să implementeze cu ușurință asistenți virtuali inteligenți, care pun într-un mediu digital de colaborare angajaţi, clienţi, parteneri şi furnizori, economisind timp și bani și îmbunătățind experiența utilizatorului.

“Acest parteneriat subliniază valoarea extraordinară pe care o aduce tehnologia conversațională DRUID proiectelor noastre de automatizare. Ne așteptăm ca asistenţii virtuali inteligenţi DRUID să joace un rol esențial în proiectele viitoare de transformare digitală, în contextul în care accesul rapid la informaţii, într-un mod simplu şi natural, devine critic pentru menţinerea productivităţii angajaţilor”, declară Irfan Rashid, Managing Partner, Atominos Consulting.

DRUID este o companie de tehnologie bazată pe inteligenţă artificială, specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali dedicaţi proceselor complexe din organizaţii largi, şi unul dintre puţinii furnizori la nivel global care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise.

Cu ajutorul DRUID, Atominos Consulting va oferi companiilor suport în proiectarea și implementarea fluxurilor conversaţionale, ușor de implementat pe mai multe canale de comunicații digitale precum WhatsApp, MS Teams, Skype, Facebook Messenger, Slack sau pagini web corporative. Peste 600 de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

“Suntem încrezători că Atominos Consulting va contribui la valorificarea beneficiilor tehnologiei DRUID şi la adaptarea fluxurilor conversaţionale la specificul pieţelor pe care operează. Având în vedere că fiecare piață are caracteristici unice, Atominos va juca un rol important în extinderea prezenței noastre în regiune” declară Irina Dochiţu, Partner Account Manager, DRUID SA