Lectură de 1 min

Telefoane bune și ieftine: smartphone-uri puternice cu preț mic

Abonează-te pe  
Telefoane bune și ieftine există pe piață, trebuie doar să le cauți. Un smartphone cu preț mic nu îți va oferi performanțele unui flagship al unei companii cu renume, dar te va ajuta să-ți duci sarcinile la bun sfârșit.
Telefoane bune și ieftine: smartphone-uri puternice cu preț mic

Xiaomi Redmi 4A este unul dintre cele mai ieftine telefoane bune pe care le poți cumpăra și are și specificații mai mult decât decente pentru prețul său. Are un display HD cu diagonală de 5 inch, iar sub acesta se ascunde un procesor Snapdragon 435 cu patru nuclee. Performanțele bune sunt date și de cei 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 32GB, mai mult decât suficient, dar există și opțiunea de a-l extinde cu până la 256GB. Bateria este mare, de 3.120 mAh, iar telefonul 4G de la Xiaomi este și dual SIM. Și camerele foto sunt decente - cea frontală are 5MP, iar cea principală are 13MP. Îl poți cumpăra de aici.

ASUS ZenFone 3 Max este un alt smartphone ieftin și bun pe care merită să-l iei în considerare. Este un telefon perfect pentru cei care își doresc autonomie mare și performanțe decente. Are o baterie de 4.130 mAh, considerabil mai mare decât media pieței. ZenFone 3 Max are un procesor cu patru nuclee, 2GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Camerele foto sunt de 13 și 5MP, designul este plăcut, iar display-ul de 5,2 inch are rezoluție HD. Îl poți cumpăra de aici.

Huawei P10 Lite este singurul telefon ieftin și bun din lista noastră care depășește, ca preț, suma de 1.000 de lei, dar este și cel mai performant, mai atrăgător și mai bun pentru fotografii dintre cele enumerate până acum. Are un design foarte plăcut, din sticlă, senzor de amprente și display full HD de 5,2 inch. Are un procesor cu opt nuclee, 3GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare și un slot pentru card microSD. Camerele foto sunt de 12, respectiv 8MP, iar telefonul ieftin și bun poate fi considerat un best-buy din toate punctele de vedere, având specificații excelente pentru pentru prețul său. Îl poți cumpăra de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: