Înainte să trecem la lista cu telefoane cu baterie mare, trebuie să menționăm faptul că am evitat smartphone-urile care au doar baterie bună și nimic mai mult. Degeaba ai un smartphone cu autonomie bună dacă nu poți face mai nimic cu el.

Trei telefoane cu baterie mare

Huawei Mate 10 Pro este un telefon cu baterie mare, un smartphone cu o autonomie excelentă și unul dintre cele mai bune gadgeturi pe care le-am testat anul trecut. Are un display de 6 inch care ocupă toată suprafața frontală, o cameră foto dublă dezvoltată în parteneriat cu Leica, rezistență la apă și un preț mai bun decât al altor vârfuri de gamă. Bateria are 4.000 mAh și, mulțumită procesorului cu modul de inteligență artificială, autonomia este de două zile. Îl poți cumpăra de aici.

Pentru cei care caută un telefon mid-range cu baterie mare, adică unul care să nu le golească visteria, recomandarea noastră ar fi pentru Allview X4 Soul Extreme. Smartphone-ul acesta oferă o autonomie mare, mulțumită bateriei de 4.550 mAh, dar și performanțe foarte bune la toate capitolele. Are display full HD, 4GB memorie RAM, dar și o cameră foto dublă. Avantajul său este prețul, iar dacă nu vreți neapărat ceva din segmentul premium, îl puteți cumpăra de aici.

Motorola Moto E4 Plus este un telefon cu baterie și mai mare și cu un preț și mai mic. Este pentru cei care nu așteaptă foarte multe de la telefoanele lor, dar care vor un dispozitiv cu autonomie mult peste medie. Modelul are display HD, doar 3GB memorie RAM, camere de 13 și 5MP, dar camera foto de este de 5.000 mAh. Este bun pentru browsing și aplicații de chat, pentru apeluri, poate chiar și pentru câteva jocuri mai puțin pretențioase. Partea bună este că, pentru astfel de activități, s-ar putea să ajungi să-l folosești chiar pentru trei zile. Îl poți cumpăra de aici.