Telefoane ieftine și bune - Redmi Note 9T

Alimentat de chipsetul MediaTek Dimensity cu 5G-integrat 800U SoC, Xiaomi Redmi Note 9T este cu până la 100% mai rapid față de generațiile anterioare. Împreună cu modemul său integrat, procesorul octa-core și tehnologia de procesare de 7nm, Redmi Note 9T are un consum foarte redus de energie.

Prin conectivitatea 5G simultană pe două carduri SIM - o premieră a seriei Redmi Note - Redmi Note 9T este extrem de eficient. De asemenea, tehnologia 4x4 MIMO și sistemul de antene îi asigură lui Redmi Note 9T conexiuni mai rapide și mai stabile, chiar și atunci când rețeaua este foarte aglomerată.

Dotat pe spate cu un setup triplu de camere de 48MP, cu senzor de profunzime de 2MP și lentile macro de 2MP, Redmi Note 9T îi ajută până și pe începători să se simtă ca niște fotografi cu experiență.

Senzorul său mare de o jumătate de inch și arhitectura ISP la nivel flagship oferă o calitate a imaginii îmbunătățită și o procesare mai rapidă, în timp ce modurile creative - precum cel de noapte, Pro + RAW, HDR și modul portret - îi ajută pe utilizatori să obțină cadrele perfecte, în orice condiții.

Redmi Note 9T are un design premium, cu un ecran de 6.53” FHD+ DotDisplay și spatele curbat Unibody 3D. Spatele din policarbonat texturat oferă o aderență mai bună și mai multă rezistență la amprente, iar Corning Gorilla Glass 5 este protecția în cazul în care telefonul este scăpat din mână.

Redmi Note 9T este disponibil în două variante de culoare - Nightfall Black și Daybreak Purple.

Dotat cu o baterie de 5000mAh și un procesor foarte eficient, Redmi Note 9T te face să uiți de încărcarea bateriei, fiind astfel telefonul adaptat erei 5G. Redmi Note 9T se încarcă rapid la 18W și are un încărcător de 22.5W în cutie. În plus, datorită bateriei performante ce suportă un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare, utilizatorii pot folosi telefonul zilnic timp de aproape trei ani, fără degradarea acesteia.

Redmi 9T

Redmi 9T este un telefon dedicat fotografiei datorită setup-ului cvadruplu de camere AI de 48MP. Camera ultra-wide de 8MP permite atât fotografierea unor grupuri mari, cât și a peisajelor, cuprinzând totul în cadru, în timp ce lentila macro de 2MP și senzorul de profunzime de 2MP oferă cadre apropiate uimitoare cu efect de bokeh.

Redmi 9T are și un nou mod “movie frame” care le oferă fotografiilor un efect cinematic, fără a mai fi nevoie de editare. Noul mod “time-lapse” oferă viteză și durată variate, astfel încât utilizatorii să poată surprinde time-lapse-uri creative, fără a mai avea nevoie un DSLR sau alte aparate profesionale.

Chiar dacă este ușor, Redmi 9T are o baterie de 6,000mAh și un chipset Qualcomm Snapdragon 662. Împreună cu procesorul eficient de 11nm, Redmi 9T oferă performanțe mai înalte cu încălzire redusă și un consum mai mic față de generațiile anterioare. Mai mult decât atât, modul de economisire a bateriei MIUI și capabilitățile de încărcare inversă prin fir ajută la utilizarea zilnică și chiar pe parcursul mai multor zile.

La fel ca Redmi Note 9T, Redmi 9T se încarcă rapid la 18W și are în cutie un încărcător de 22.5W.

Redmi 9T are un design modern și minimalist cu margini rotunjite și spate texturat împotriva amprentelor.

Completat de Dual SIM și cu slot microSD, Redmi 9T oferă posibilitatea extinderii spațiului de stocare până la 512GB, astfel încât utilizatorii să își poată păstra pe un singur dispozitiv aplicațiile, jocurile, pozele și filmele preferate. De asemenea, Redmi 9T este dotat cu infraroșu și NFC.

  • Redmi Note 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB și 4GB + 128GB, începând cu prețurile recomandate de vânzare de 229 euro, respectiv 269 euro.
  • Redmi 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 128GB începând cu prețurile recomandate de vânzare de 159 euro, 189 euro, respectiv 199 euro

Disponibilitatea celor doua dispozitive pe piață și prețurile din România vor fi anunțate în curând.

Mi Smart Clock

Cu un design compact și minimalist, Mi Smart Clock se integrează perfect în orice locuință.

Touchscreen-ul său full-color de 3.97’’ afișează ora, vremea, calendarul și funcționează chiar și ca ramă foto digitală.

Cu alarma sa specială, Mi Smart Clock poate mări gradual luminozitatea ecranului, precum și intensitatea sunetului. Mi Smart Clock are Google Assistant și Chromecast integrate și se comportă ca un element de control AIoT pentru casă și hub de divertisment.

Astfel, el permite controlul vocal al dispozitivelor smart din gama Mi, cum ar fi redarea filmărilor de pe camerele de securitate sau a muzicii de pe telefoanele inteligente ale utilizatorilor.

Mi Smart Clock are un preț recomandat de vânzare începând cu 49.99 euro.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro este dotată cu o cameră de 3MP care oferă imagini foarte clare, datorită rezoluției sale de până la 2304x1296.

Diafragma foarte deschisă f/1.4, lentilele 6P și senzorul de imagine cu senzitivitate crescută asigură imagini detaliate și luminoase chiar și în condiții de lumină slabă.

De asemenea, camera este dotată cu algoritmul AI de ultimă generație care detectează siluetele oamenilor și îi informează pe utilizatori prin intermediul mesajelor automate. Cu ajutorul microfoanelor duale și a tehnologiei active de reducere a zgomotelor, Mi 360° Security Camera 2K Pro face posibilă comunicarea clară. Pentru utilizatorii care pun preț pe intimitate, dispozitivul oferă modul “privacy” care permite direcționarea camerei spre interior printr-o simplă comandă din aplicația Mi Home.

De asemenea, camera poate fi controlată vocal prin Google Assistant și Amazon Alexa.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro va fi disponibilă la un preț recomandat de vânzare începând cu 59.99 euro.