Lectură de 1 min

Cât de repede se vor încărca telefoanele cu Quick Charge 4+. Trei telefoane cu încărcare rapidă pe care să le cumperi

Abonează-te pe  
Unele dintre cele mai mari probleme cu smartphone-urile actuale este autonomia scăzută. Cum companiile nu par să găsească prea rapid o modalitate de a face bateriile să țină mai mult, măcar găsesc metode de a le face să se încarce mai rapid.
Cât de repede se vor încărca telefoanele cu Quick Charge 4+

Qualcomm tocmai a anunțat tehnologia Quick Charge 4+ care ar trebui să permită o încărcare mult mai rapidă a smartphone-urilor și o stabilitate mai mare. Quick Charge 4, tehnologia de generație anterioară, promitea cinci ore de utilizare a smartphone-ului în numai cinci minute de încărcare.

Potrivit Engadget, Quick Charge 4+ crește viteza de încărcare cu 15% și eficiența cu 30%. Tehnologia este și mult mai stabilă, acesta fiind un aspect foarte important, având în vedere scandalul de anul trecut cu Samsung Galaxy Note 7. Potrivit celor de la Qualcomm, mulțumită noii tehnologii, temperatura dispozitivelor la încărcare va fi mai mică cu până la trei grade. Dispozitivele compatibile vor trebui să monitorizeze atât temperatura carcasei cât și a conectorului, pentru a se evita stricarea încărcătorului.

Primul telefon care va fi livrat cu această tehnologie de încărcare rapidă este Nubia Z17 de la ZTE, dar vom vedea această tehnologie pe mai multe dispozitive care vor fi lansate în a doua parte a anului.

Din câte se pare, Quick Charge 4, tehnologia anterioară, anunțată în luna noiembrie a anului trecut, va fi înlocuită de versiunea 4+. Deocamdată pe piață există doar smartphone-uri cu Quick Charge 3.0, tehnologia 4.0 nefiind prezentă în niciun telefon.

Dacă nu ai răbdare până când tehnologia Quick Charge 4+, mai jos găsești trei telefoane cu încărcare rapidă pe care le poți cumpăra chiar acum.

Telefoane cu încărcare rapidă

Samsung Galaxy S8 este cel mai spectaculos smartphone lansat anul acesta. Pe lângă display-ul lipsit de margini, camerele foto excepționale și puterea de procesare mare, Samsung Galaxy S8 are și încărcare rapidă și îl poți cumpăra de aici.

OnePlus 3T este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri de anul trecut, în mare parte datorită memoriei RAM de 6GB și prețului scăzut raportat la performanțe. Lansat sub sintagma "o zi de energie cu o oră de încărcare", OnePlus 3T este unul dintre cele mai bune telefoane cu încărcare rapidă pe care le poți cumpăra. Îl găsești aici.

Google Pixel este primul smartphone lansat de Google sub acest brand și este menit să înlocuiască dispozitivele din gama Nexus. Are specificații de top, una dintre cele mai bune camere foto de pe piață și dispune și de încărcare rapidă, chiar dacă prețul nu este tocmai prietenos. Îl poți găsi aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: