Telefoanele Samsung s-au aflat în topul smartphone-urilor lansate în 2017 și suntem siguri că și anul acesta producătorul va livra o serie de modele remarcabile. Totuși, până când vor fi lansate noi terminale, noi ți-am pregătit o listă cu modele care se află deja în comerț și care pot fi cumpărate la reducere.

Telefoane Samsung care merită cumpărate

Samsung Galaxy A8 este cel mai nou smartphone lansat de companie și unul dintre cele mai interesante telefoane Samsung făcute vreodată. Nu este un vârf de gamă, dar este mid-range premium care îți oferă senzația că ții în mână cel mai bun smartphone de pe piață. Are un display fullHD+ cu format 18,5:9, dar lipsit de curbură, 4GB memorie RAM și un procesor foarte rapid. Camera frontală este dublă și îți permite să faci selfie-uri cu fundal blurat, iar camera foto principală se descurcă mai mult decât decent în majoritatea condițiilor. Îl poți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri de anul trecut și e un telefon Samsung care le are (aproape) pe toate. Are un display lipsit de margini absolut excelent, o cameră foto principală extraordinară în orice condiții de lumină (cu toate că nu e o cameră dublă), o baterie care oferă o autonomie mare și un design pe care nu ai cum să nu-l îndrăgești. Îl poți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy Note 8, flagshipul lansat în toamna lui 2017, este și el un telefon care merită cumpărat. Cu un display impresionant, o cameră foto absolut excelentă și cu performanțe de top, Galaxy Note 8 avea toate șansele să fie cel mai bun smartphone de anul acesta. Stylusul este un atuu interesant și nu mai e doar pentru oamenii de afaceri, ci și pentru cei pasionați de desene sau de GIF-uri. Îl poți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy A5 (2017) este ultimul telefon din lista noastră. Este un mid-range decent, precursorul Samsung Galaxy A8. Display-ul este full HD, telefonul este rezistent la apă și are și senzor de amprentă. Camerele foto sunt decente, mai ales pentru poze pentru Instagram și Facebook, iar telefonul are un preț chiar mic. Îl poți cumpăra de aici.