Smartphone-urile cu reducere specială de Black Friday 2019 vor putea fi achiziționate pe https://www.telekom.ro, împreună cu un abonament Mobil Nelimitat cu minute naționale și SMS-uri naționale nelimitate, 100 de minute internaționale către fix/mobil și Bonus Net Nelimitat 4G, la 6 euro/lună (TVA inclus) plus 2 luni de abonament gratuite.

Astfel, vor beneficia de reduceri de până la 85% din prețul telefonului clienții care, în perioada promoției, vor opta pentru achiziționarea unui telefon disponibil în oferta de Black Friday, împreună cu abonamentul Mobil Nelimitat, fără perioadă minimă contractuală şi fără penalități în caz de încetare a contractului de către client.

Telefoane la reducere de Black Friday la Telekom România

Oferta Black Friday de la Telekom include telefoane de la producători precum Samsung, Apple, Huawei, Nokia, Lenovo, HTC şi Allview.

Telefonul Huawei Mate 10 Pro disponibil la prețul promoțional de 1.599 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 43%, este o alegere potrivită pentru pasionații de fotografie care pot surprinde cele mai frumoase momente, cu ajutorul camerei duble Leica, al procesorului Octa-Core și a memoriei interne de 128 GB.

Tot în oferta de Black Friday, clienții pot achiziționa telefonele Samsung Galaxy Note 9, cu ecran Super Amoled de 6.4", procesor Octa-Core și memorie internă de 128 GB, la prețul promoțional de 2.499 lei (TVA inclus), cu o reducere de 47%, sau Iphone 7, cu afișaj retina HD și stabilizator optic al imaginii, la preţul promoțional de 1.999 lei (TVA inclus), cu o reducere de 44%.

Mai multe informații despre oferta de Black Friday sunt disponibile pe https://www.telekom.ro .

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.