În aprilie 2017 Telekom Romania a lansat platforma comercială #Netliberare, cu promisiunea de ”eliberare a internetului pentru întreaga naţiune” printr-o ofertă cu prețuri începând de la 5 euro. Primul pas al campaniei s-a concentrat pe clienţii rezidenţiali, atât abonaţi cât şi utilizatori ai cartelelor preplătite.

Câteva luni mai târziu, în noiembrie 2017, Telekom a introdus oferte cu trafic nelimitat 4G pentru segmentul de abonaţi, precum şi trafic nelimitat gratuit pentru streaming video, pentru utilizatorii de cartele. În data de 26 martie 2018, Telekom Romania a extins bonusul de trafic de date mobil 4G nelimitat şi pentru segmentul prepaid, începând de la 5 euro credit.

Cea mai nouă inițiativă din cadrul platformei comerciale #Netliberare o reprezintă lansarea Telekom Electronic Beats pe piața locală. Platforma Telekom Electronic Beats este destinată iubitorilor de muzică electronică, facilitându-le accesul la informații, dar și la noi oportunități de divertisment.

Cifre după un an de #Netliberare:

  • 2 milioane de clienţi Telekom care deja utilizează ofertele #Netliberare;
  • trafic 4G în rețeaua Telekom de 6 ori mai mare;
  • Peste 58% creştere a indicatorului de prima opțiune ca brand în mediul urban, pe grupul-țintă mileniali, atât pentru internetul de mare viteză, cât şi pentru serviciile mobile (potrivit Advertising Tracking Study derulat de Kantar Millward Brown, în decembrie 2017, pentru Telekom).

Astfel, la un an de #Netliberare în România, abonaţii şi utilizatorii de cartele preplătite Telekom pot beneficia de bonusul de trafic de date mobil 4G nelimitat, începând de la 5 euro.

Mai mult, până la 16 aprilie, clienţii care vizitează magazinele Telekom pot beneficia de întreaga familie de telefoane inteligente Samsung Galaxy J 2017 la preţul de 1 leu, la portare. În plus, în toată ţara, clienţii serviciilor mobile se pot bucura de oferte speciale la abonamente începând de la 5 euro / lună dacă îşi activează servicii fixe în următoarele şase luni.