Noua ofertă de portare la planul tarifar Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală și bonus Net 4G Nelimitat, se adresează atât clienților veniti prin portare de la abonament, cât și de la cartelă.

Pentru comunicarea ofertei de primăvară, Telekom lansează și o nouă campanie de comunicare, construită în jurul mesajului “Spune adio limitărilor! Dacă abonamentul tău te înșală,nu îți oferă tot ce dorești sau te constrânge în orice fel, spune-i adio”.

Prețul special de 5 euro / lună este valabil pentru toate portările la abonamentul Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală, plasate online pe www.telekom.ro, și la toate portările făcute în magazinele Telekom Romania și ale partenerilor și este disponibil clienților care au activ un serviciu fix Telekom.

În același timp, clienții care se portează și nu dețin servicii fixe de la Telekom (și nu își vor achiziționa), pot beneficia de primele trei luni de abonament gratuit, ulterior prețul abonamentului fiind de 7 euro / lună.

În plus, oferta de primăvară vine și împreună cu telefoane în rate, fără dobândă și avans 0: Samsung Galaxy J4+ la 6 euro/lună, Samsung Galaxy A6 la 8 euro/lună, Huawei P 20 Lite la 10 euro/lună sau Huawei Mate 20 Lite la 12 euro/lună.

Oferta de portare la Mobil 5 cu telefoane în rate este disponibilă în magazinele Telekom sau ale partenerilor și la numărul 1234.

Oferta Telekom de primăvară aduce noutăți și clienților persoane juridice care se portează la Telekom în perioada 13 februarie – 31 martie: Internet 4G nelimitat, liber de contract și Norton Security Online inclus până la sfârșitul anului 2019, totul la 5 euro / lună, plus TVA.

Oferta este valabilă pentru cererile de portare la abonamentul Freedom 5, plasate online, la telekom.ro/business.