Lectură de 1 min

Televizoare 4K la reducere: trei modele care-ți transformă sufrageria

Abonează-te pe  
Dacă vrei să-ți transformi sufrageria într-un cinematograf, am selectat câteva televizoare 4K la reducere pe care merită să le iei în considerare.
Televizoare 4K la reducere: trei modele care-ți transformă sufrageria

Televizoarele 4K devin din ce în ce mai accesibile și nu te mai costă o avere să vezi un film acasă (aproape) cum l-ai vedea la cinema. Mai jos am ales trei modele de televizoare 4K pe care le-am găsit la reducere și care te-ar putea interesa. Mai multe modele găsești aici.

Cel mai accesibil televizor 4K din lista noastră este unul de la Star-Light și are o diagonală generoasă, de 124 de centimetri. Rezoluția este, evident, UHD și televizorul este unul inteligent, oferind acces la internet și la diverse aplicații precum Youtube sau Netflix. Are difuzoare stereo care promit un efect surround. Contrastul este de 3000:1, iar luminozitatea este de 350 de candele, deci calitatea imaginii ar trebui sa fie decentă. Televizorul este disponibil aici.

Următorul model de pe lista noastră cu televizoare 4K la reducere este un Sharp. Este vorba despre un TV cu o diagonală de 139 de centimetri și preț foarte bun pentru lucrurile pe care le promite. TV-ul Sharp vine cu un subwoofer încorporat, pentru un sunet puternic, și promite un contrast dinamic de 1.000.000:1, așa că imaginile ar trebui să fie și ele vibrante. Printre porturi se numără și trei USB-uri și trei HDMI-uri, deci la capitolul conectivitate stă foarte bine. Televizorul 4K este unul smart și îl poți cumpăra de aici.

Ultimul model recomandat de noi este fabricat de LG și are cel mai mare preț dintre cele din lista noastră, dar ar trebui să ofere și cea mai bună experiență de vizionare. Vine cu HDR, pentru imagini cât mai apropiate de cele pe care le vedem cu ochiul liber, cu sistemul de operare LG WebOS, cel mai bun sistem pentru TV-uri smart, și cu o diagonală de 123 de centimetri. Difuzoarele lui sunt produse de Harman Kardon, deci sunetul va fi clar și puternic, iar la capitolul porturi sar în evidență cele patru porturi HDMI, care îți permit să-ți conectezi toate consolele și PC-ul fără probleme. Îl poți cumpăra de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: