Absolvenții români și străini de liceu se pot înscrie la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu sediul la București, cursurile fiind predate exclusiv de profesori americani, veniți de la Tiffin University, Ohio.

Tiffin University USA este prezența în România de peste 20 de ani, prin programe de MBA și EMBA. Anul acesta universitatea americană a investit și deschide programul de licență al primei Facultăți de Administrarea Afacerilor, unde cursurile sunt susținute exclusiv de profesori veniți de la Tiffin University, Ohio.

“Sistemul educațional este bazat pe programa americană și se axează pe metodă `learning by doing`. Propunem astfel o experiență completă, cu accent pe rezultate tangibile care vor schimbă perspectiva asupra sistemului de învățământ. Programul Tiffin BBA reprezintă trecerea într-un mediu de afaceri ancorat în realitate, ce se va dovedi o valoare adăugată importantă pentru orice student care face această alegere”,a declarat Dr. Lillian Schumacher, președintele Tiffin University, Ohio.

Tiffin BBA are caracter intensiv și o structura modulară. Pe durata a patru ani, studenții iau parte la 20 de module, fiecare pe durata a trei săptămâni, cu predare de luni până vineri. Cursurile se țîn in campusul amenajat într-o clădire din zona centrală a Capitalei.

Programul se axează pe metoda studiilor de caz și se adresează atât absolvenților români de liceu cât și celor străini.

“Facultatea de Administrarea Afacerilor Tiffin garantează studenților că vor deprinde un set de abilități adaptate realității actuale a lumii afacerilor. Studenților li se garantează anual programe de internship remunerate, la companii de top din România”, a adăugat Marius Mihăilescu, Managing Partner Tiffin University România.

Cei care se înscriu în anul universitar 2019 - 2020 beneficiază de o bursă în valoare de 4.000 de euro, valabilă pentru fiecare din cei patru ani. În total, bursele puse la dispoziție însumează 700.000 de euro.

După terminarea studiilor, absolvenții primesc o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor, eliberată de Tiffin University, Ohio, recunoscută peste tot în lume.

Tiffin University are la baza un istoric de peste 125 de ani, timp în care a dezvoltat un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare și activități extracurriculare. În România, din 1999, colaborează cu Universitatea din București pentru programul Executive MBA. Dintre absolvenții din România, 63% ocupă poziții de top management, 17% în zona de middle management, iar 20% dintre ei sunt antreprenori.