34% din IMM-urile și instituțiile publice din România încă folosesc Windows XP, o dezamăgire pentru Microsoft, care a încercat să facă update-uri. XP este sistemul de operare fără suport oficial din partea companiei-mamă, scrie zf.ro. Industria bitcoinului evoluează, dar cei mai mari stakeholderi nu știu încă direcția înspre care se va duce, un trend deja în acest domeniu care a avut multe provocări - Venture Beat analizează acest lucru. În România, Wall-Street.ro lansează competiția Start-Up Challenge în cadrul evenimentului “Antreprenor, caut finanțare”. Antreprenorii care doresc pot să aplice deja pe site.

p_188765_760x420-00-65

Inspirațional

Ce să faci în prima zi în care devii antreprenor pe cont propriu, așa-numitul solopreneur.

Cum să-ți faci aplicația să devină o obișnuință pentru utilizatorii tăi și să nu o părăsească după prima folosire.

Evită aceste șapte greșeli atunci când faci un pitch al produsului tău.

Unelte

TechCrunch face o listă a celor 29 de unelte care te ajută să fii mai productiv la birou, de la aplicații la sfaturi de bun simț.

Produse

Investițiile zilei - o trecere în revistă a produselor care interesează investitorii pe Vator.tv.

Facebook lucrează cu Google pentru a permite utilizatorilor să primească push notifications direct în Google Chrome și astfel acoperă încă o porțiune a pieței internetului.

SpaceX, firma lui Elon Musk, care dorește să trimită oameni în spațiu sau pe Marte are 7 miliarde de dolari finanțări pentru misiunile sale. Aceasta este următoarea frontieră de investiții.

România

iQuest s-a extins și a ajuns în Asia. Doar 5% din business mai este în România, după cum arată Cristina Negraru de la wall-street.ro.

Grupul Renault investește anual 1,5 milioane de euro în tehnologia sistemelor informatice deținute în România.

Cum funcționează finanțările - un infografic util pentru cei la început de drum