Articolul acesta a apărut în secțiunea „Nota redacției” din newsletter-ul start-up.ro de marți, 2 august. Puteți să vă abonați la newsletter aici.


Așa își începe, în primul film Top Gun, discursul de primire în cadrul școlii de aviație Viper, comandantul școlii și unul dintre instructori.

Noi nu vă învățăm cum să pilotați avioane mai bine, însă ne dorim să vă învățăm să deveniți antreprenori mai buni și să punem bazele pregătirii voastre ulterioare.

Așa că și noi îi căutăm pe acei 1%. Pe acei antreprenori remarcabili care au puterea de a lansa, sau de a dezvolta, afaceri de impact, cu potențial de a deveni următorii unicorni porniți din România.

Pe 1 august am dat startul înscrierilor pentru Startup Elites, un bootcamp antreprenorial care se va derula între 6 și 9 octombrie 2022, și căutăm 30 de tineri antreprenori pentru a-i ajuta să fie mai buni, să se dezvolte atât ca lideri și să-și dezvolte și afacerile.

Sunt sigură că aceia dintre voi care ne urmăriți încă din primii ani cunoașteți conceptul taberei de antreprenoriat Startup Your Life, care anul trecut a ajuns la cea de-a 7-a ediție. În acest an am decis să dăm un refresh și noi acestui concept transformându-l în Startup Elites, un bootcamp antreprenorial în care participarea va fi gratuită. https://start-up.ro/startupelites/

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, completează formularul de înscriere pentru Startup Elites.

Vom avea workshop-uri pe teme esențiale pentru dezvoltarea unui business, lucru în echipă și dezvoltarea unei idei de business ce va fi prezentată în cadrul unui pitch final, dar și provocări create alături de partenerii Startup Elites.

Eu vă invit să vă înscrieți și mai ales să demonstrați că faceți parte din ”the best of the best”, că aveți capacitatea de muncă, de a acumula informații, de a le pune în practică, de a crește realist și frumos următorii unicorni din România.

Ne bucurăm și ne mândrim cu faptul că prin edițiile anterioare ale taberei am avut alături de oameni oameni care au ajuns să fondeze startup-uri care au primit deja investiții de sute de mii și milioane de euro: Alex Burghelia (Flip.ro), Daniela Pădurariu (Glow2Go), Oana Corcodel (Fustițe cu luminițe), Radu Jinga (Jiratech & Knosis), și mulți alți tineri care și-au regăsit locurile în startup-uri sau în echipele unora dintre cele mai cunoscute și mai active programe de accelerare de la noi.

Așadar, dacă și voi considerați că unul dintre cele 30 de locuri din Startup Elites ar trebui să fie al vostru, vă invit ca în formularul de înscriere să scrieți de ce credeți că meritați să veniți alături de noi. Nu ratați șansa de a fi printre ”the best of the best. The elite”.