Archer GX90 îmbină performanța de top și funcțiile speciale esențiale pentru un gamer adevărat, în așa fel încât să ofere cea mai bună experiență, inclusiv pentru titlurile competitive, acolo unde o fracțiune de secundă poate face diferența între victorie și înfrângere.

Archer GX90 este alimentat de un procesor Quad-Core de 1,5 GHz, iar portul WAN / LAN de 2,5 Gbps și cele două porturi USB oferă conectivitate versatilă la rețeaua de acasă. Archer GX90 integrează 3 benzi distincte, iar viteza combinată a acestora atinge până la 6579 Mbps. O bandă de gaming complet echipată are în componența sa tehnologiile 4T4R și HE160, iar acestea oferă viteze de top pentru toate platformele de jocuri, prevenind interferențele cu celelalte tipuri de dispozitive.

Mai mult, datorită capacității extinse de transmitere simultană pe 8 fluxuri, a canalului de 160 MHz (cea mai mare lățime a canalului, pe un singur flux, implementată până acum), dar și semnalului stabil și puternic, Archer GX90 asigură funcționarea jocurilor la cel mai înalt nivel, pentru a oferi un avantaj competițional real.

Tehnologia OFDMA îmbunătățește debitul mediu de 4x și reduce la minimum latența, indiferent de numărul gadgeturilor conectate în rețea. La diminuarea timpului de așteptare contribuie și tehnologia MU-MIMO, datorită conexiunilor 4x4, în vreme ce acoperirea extinsă este îmbunătățită datorită tehnologiei Beamforming.

Archer GX90 dispune și de Gaming Band, o bandă dedicată jocurilor și streamingului Netflix la rezoluție 4K, astfel încât întreaga familie să se poată bucura de cea mai bună experiență online. Mai mult, funcția DFS extinde automat canalul disponibil, intră pe banda liberă și îmbunătățește experiența jocului chiar și în medii de navigare aglomerate. De asemenea, datorită tehnologiei OneMesh utilizatorii pot beneficia de conexiune Wi-Fi fără întreruperi, cu un singur nume de rețea Wi-Fi, fără a înlocui dispozitivele existente și fără să fie nevoiți să cumpere un ecosistem Wi-Fi complet nou.

Routerul Wi-Fi 6 Archer GX90 este conceput special pentru nevoile gamerilor și streamerilor. Astfel, acesta vine la pachet cu funcții speciale pentru optimizarea experienței și pentru ca pasionații să aibă constant acces la date relevante care îi pot ajuta să-și îmbunătățească performanța în rețea.

Datorită funcției Game Accelerator, Archer GX90 detectează și optimizează automat fluxurile de date, pentru a se asigura că jocul funcționează fără întreruperi. Grand Theft Auto, League of Legends, Call of Duty sau Battlefield sunt doar câteva dintre titlurile care pot beneficia de această funcție specială.

Într-un joc nu este, însă, importantă doar viteza de reacție. Pentru gamerii profesioniști contează foarte mult analiza modului de joc și a felului în care se comportă rețeaua în timpul sesiunilor competitive intense. Astfel, funcția Game Statistics le arată în timp real nivelul latenței, durata jocului și gradul de utilizare a sistemului, prin intermediul unui tablou de bord cu o interfață îmbunătățită. De asemenea, funcția Game Protector menține în siguranță sistemele și conturile utilizatorilor. Acest model îmbunătățit oferă soluția de securitate HomeCare și asigură verificarea website-urilor care pot constitui amenințări, prevenirea intruziunilor și izolarea dispozitivelor infectate, oferind o protecție antivirus.

Modelul Archer GX90 compatibil cu standardul Wi-Fi 6 poate fi achiziționat online și din magazinele marilor retaileri la un preț recomandat de 1499,99 lei.