Până acum transferurile dintre cardurile Revolut și cele obișnuite durau mai mult în cazul cardurilor emise cu peste 12 luni în urmă.

De aceea, pentru a veni în întâmpinarea clienților cu carduri Revolut mai vechi de 1 an, Volt și revolut au venit cu o soluțue care garantează transferul instantaneu și în cazul acestora.

Cum se face?

Pentru a beneficia de transferuri instante, trebuie mai întâi să vă emiteți un card virtual Revolut. Cardul virtual este creat în aplicația Revolut din pagina My Cards. Primul card virtual este gratuit și nu înlocuiește cardul fizic deja emis, ci vine în completarea sa.

După aceea, adăugați cardul virtual în aplicația Volt. Procesul de adăugare și validare a unui card este același ca pentru o carte de plastic obișnuită. Odată realizată procedura, veți putea efectua transferuri instantanee între cardul virtual Revolut și cele aflate deja în aplicația Volt.

Mai multe detalii despre Radu Ciorbă, un tânăr originar din Republica Moldova care a văzut un potențial pe segmentul fintech din România, și a fondat 3 fintech-uri, printre care și Volt, prima aplicație P2P din România, care îți permite să transferi bani instant între două carduri, indiferent de bancă, poți afla din acest material.