Vlad Craioveanu, Ilinca Păun și Cristian Ustinescu lansează 3house, un nou concept de spații de coworking care integrează servicii all-inclusive axate pe nevoile individuale de dezvoltare și de creștere a calității vieții clienților.

Compania își propune deschiderea a trei locații în București în următorii doi ani, având o suprafață totală de peste 15.000 de mp. Prima, în curs de amenajare, este situată într-o zonă ultracentrală, pe strada Tudor Arghezi nr. 8-10. Ea va fi complet funcțională începând cu luna ianuarie 2019, un prim etaj fiind disponibil pentru vizitare din luna noiembrie a acestui an. Investițiile totale pentru prima locație 3house sunt estimate la suma de 1,7 milioane de euro.

„Cred că cel mai important beneficiu al 3house este acela că le oferă membrilor și vizitatorilor ocazia de a se concentra pe afacerile și proiectele lor, fără a mai irosi timp și resurse suplimentare pentru administrarea propriului spațiu de lucru. De la infrastructura de birou, la serviciile integrate pentru angajați, de la calitatea ingredientelor din zona culinară, la atenția pe care o acordăm vizitatorilor, 3house reprezintă un adevărat concierge ”, a declarat Vlad Craioveanu, co-fondator și CEO 3house.

Antreprenori, intraprenori din companii sau profesioniști din diferite domenii de activitate vor beneficia de toate facilitățile unui mediu de lucru performant și creativ: birouri dedicate echipelor, zone open-space, un spațiu de evenimente cu o capacitate de 120 locuri, un bistro marcă proprie cu o capacitate de 100 locuri. O gamă de servicii speciale, accesul la o comunitate diversă, sesiuni de networking, precum și programe dedicate creșterii calității vieții completează oferta 3house.

Vlad Craioveanu, cel care a introdus cu succes conceptul de coworking în România în 2012 prin lansarea Impact Hub Bucharest, Ilinca Păun, CEO al unei prestigioase școli de business din România, The Entrepreneurship Academy, și Cristian Ustinescu, profesionist cu o vastă experiență în domeniul imobiliar din România și din afara țării.

Lansarea oficială a primei locații 3house va avea loc la începutul anului 2019.