“Ne bucurăm că anul 2020 ne-a menținut în topul alegerilor clienților și că produsele pe care le oferim le aduc confortul și soluțiile de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Creșterea de 40% înregistrată în anul 2020 nu a fost o surpriză, ci mai de grabă o confirmare a valorii pe care clienții o regăsesc în produsele și serviciile SomProduct”, spune Sergiu Cadar, CEO SomProduct.

Home & Deco, o industrie de 1 miliard de euro până la finalul anului 2021

Interesul tot mai crescut al românilor pentru amenajări interioare, design și mobilier anunță un climat propice pentru industria Home & Deco, estimările fiind că aceasta va depăși pragul de 1 miliard euro în România.

Anul 2020 a venit cu multe schimbări, care se pare că pe români i-au inspirat să acorde mai multă atenție spațiului în care trăiesc sau își desfășoară activitatea de zi cu zi. Astfel, mulți dintre ei au început proiecte noi de amenajare, iar magazinele online de profil au reprezentat un real ajutor și o resursă tot mai accesată.

“Anul 2020 a fost un moment cheie pentru magazinele online din domeniul Home & Deco, fiind poate pentru prima dată când modelul clasic de cumpărături offline a fost detronat. Pentru SomProduct, cele mai cumpărate categorii au fost Mobilierul greu și Decorațiunile, semn că schimbările de interior urmărite de clienți au fost majore, de efect și orientate spre calitate și confort. Numărul mare de comenzi și de clienți fericiți ne face să fim încrezători că oamenii vor migra din ce în ce mai mult spre magazinul online pentru a-și alege din mii de produse într-un singur loc”, spuneSergiu Cadar, CEO SomProduct.

Produsele cu cele mai mari creșteri de vânzări: saltele, paturi, scaune și decorațiuni

Alegerile românilor în materie de mobilier arată o dorință crescută de îmbunătățire a calității vieții, raportându-ne la piesele care au fost la mare cerere din partea publicului.

Pilonii de succes pentru 2021: 70% creștere, datorită livrării într-un termen scurt direct din stoc, 100% satisfacție a clienților și noi showroom-uri inaugurate