Lectură de 1 min

Uber Eats pleacă din România. Când va deveni serviciul indisponibil

Abonează-te pe  
Platforma de livrare de mâncare Uber Eats nu va mai fi disponibilă în România, au anunțat reprezentanții Uber Eats.
Uber Eats pleacă din România. Când va deveni serviciul indisponibil

După doi ani în care au desfășurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare, cei de la Uber Eats au luat decizia de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de miercuri, 3 iunie. Totuși, serviciul este disponibil până pe pe data de 3 iunie inclusiv.

„Deși ne pare rău că Uber Eats nu va mai fi disponibil în România, susținem în continuare comunitățile noastre din această regiune prin serviciile de comenzi de curse cu Uber. În momentul de față prioritatea noastră este să minimizăm impactul asupra colaboratorilor noștrii - restaurantele partenere, curierii parteneri și clienții ce ne-au susținut în această perioadă.

Cu această ocazie dorim să mulțumim pentru susținere întregii comunități Uber Eats din România, de la parteneri la utilizatori”, au declarat reprezentanții companiei.

„Am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România începând cu luna iunie. Această hotărâre vine în continuarea strategiei noastre de a ne concentra energia și resursele în piețele de top în care Uber Eats este prezent la nivel global”, au mai spus reprezentanții Uber Eats.

Mai mult, compania își va opri operațiunile în următoarele țări: Cehia, Egipt, Honduras, Arabia Saudită, Uruguay și Ucraina, potrivit streetinsider.com. Aceste decizii au fost luate în cadrul strategiei în curs a Uber ca serviciul Eats să ocupe prima sau a doua poziție pe toate piețele. Asta înseamnă că unele piețe primesc investiții mai mari pentru a atinge aceste obiective, în timp ce în alte locuri, unde este imposibil de atins această țintă, să facă exit.

Practic, această decizie permite companiei să redirecționeze resurse către alte piețe unde Uber Eats este pre creștere.

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare care folosește aceeași tehnologie Uber care le permite utilizatorilor să călătorească simplu și eficient prin orașe. În parteneriat cu peste 80.000 de restaurante din peste 500 de orașe din întreaga lume, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni prin simpla apăsare a unui buton.

Aplicația era disponibilă în București, Timișoara și Iași.

Închiderea Uber Eats în România nu afectează serviciul de ridesharing Uber.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: