Pe lângă UberX, Uber Select sau Green, utilizatorii pot selecta în aplicație opțiunea „Comfort” și se pot bucura de curse în mașini confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun. Serviciul va fi disponibil în București, Timișoara, Brașov și Iași.

Pasagerii care aleg noul serviciu se vor bucura de curse realizate de șoferi cu experiență, cu un rating ridicat, și de vehicule mai confortabile, cu spațiu suplimentar pentru picioare, toate acestea la un preț mai ridicat decât cel pentru cursele cu UberX (cu aproximativ 20% mai mare).

Înainte de începerea cursei, utilizatorii pot alege, direct din aplicație, cum doresc să se desfășoare călătoria. Spre exemplu, pot alege între trei opțiuni de temperatură și pot opta pentru o călătorie în liniște. Mai mult decât atât, aceștia vor fi așteptați de șoferi până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei mici taxe suplimentare, astfel încât să nu fie nevoiți să plece în grabă spre destinație.

La fel ca în cazul celorlalte servicii Uber din România, atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să poarte mască pe parcursul călătoriei și să confirme că au luat măsurile de siguranță necesare înainte de începerea cursei.

Cum funcționează Uber Comfort:

  1. Deschide aplicația
  2. Selectează destinația
  3. Alege opțiunea „Comfort”
  4. Confirmă punctul de preluare